2016 yılı MEB hizmetiçi eğitim planları

Milli Eğitim Bakanlığının 2016 yılı içerisinde yapacağı tüm hizmetiçi eğitim planları haberimizde. Farklı MEB birimlerinin 2016 yılına yönelik hazırlamış olduğu hizmetiçi eğitim planlarının tümünü yayımlıyoruz.

2016 yılı MEB hizmetiçi eğitim planları
12 Ocak 2016 Salı 00:23

Milli Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün tüm il müdürlüklerine gönderdiği resmi yazıya göre öğretmenlerin bilgi ve becerilerini geliştirmek, verimliliklerini arttırmak, bilimsel ve teknolojik gelişmelere uyumlarını ve üst görevlere hazırlanmalarını sağlamak amacıyla hizmetiçi eğitim kursları planlanmıştır. Resmi yazıya göre ,lgili planlar tüm okullara gönderilecek ve öğretmenlerin bu hizmetiçi eğitimlere katılmaları sağlanacaktır. Ayrıca öğretmenin katılacağı hizmetiçi eğitimin olduğu güne başka bir planlama yapılmayacaktır. İşte o resmi yazı:

meb hizmetiçi eğitim planı

meb 2016 tüm hizmetiçi eğitim planları

milli eğitim bakanlığı hizmetiçi eğitim planları

meb öğretmen

mebden hizmetiçi eğitim yazısı

hizmetiçi eğitim meb yazı




Merkezi 2016 Yılı Öğretmenlerin Hizmetiçi Eğitim Planını bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız.

Öğretmen Unvanlı Personel Dışında Kalan Çalışanların Eğitimlerini Kapsayan 2016 Yılı İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü Hizmetiçi Eğitim Planını bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız.

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne Bağlı Okullarda Görev Yapan Öğretmenlere Yönelik Planlanan 2016 Yılı Öğretmenlerin Hizmetiçi Eğitim Planını bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız.

Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne Bağlı Okullarda Görev Yapan Öğretmenlere Yönelik Planlanan 2016 Yılı Öğretmenlerin Hizmetiçi Eğitim Planını bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız.

Ortaöğretim Genel Müdürlüğüne Bağlı Okullarda Görev Yapan Yöneticilere Yönelik Planlanan 2016 Yılı Öğretmenlerin Hizmetiçi Eğitim Planını bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğüne Bağlı Okullarda Görev Yapan Öğretmenlere Yönelik Planlanan 2016 Yılı Öğretmenlerin Hizmetiçi Eğitim Planını bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğüne Bağlı Okullarda Görev Yapan Yöneticilere Yönelik Planlanan 2016 Yılı Öğretmenlerin Hizmetiçi Eğitim Planını bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız.

Kaynak: memurlar.net

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.