11 bin 500 öğretmen açığa alındı - Görevden alınan öğretmenlerin isim listesi açıklandı mı?

Bilindiği üzere FETÖ temizliğinden sonra PKK ile ilişkisi olanların da kamudan temizleneceğine dair haberleri paylaşmıştık. İşte o süreç MEB'da başlatıldı. PKK ile bağlantılı 11 bin 500 öğretmen açığa alındı. Peki MEB ihraç edilen öğretmenlerin isimlerini açıkladı mı? İşte detaylar...

11 bin 500 öğretmen açığa alındı - Görevden alınan öğretmenlerin isim listesi açıklandı mı?
08 Eylül 2016 Perşembe 15:24

Milli Eğitim Bakanlığı 11.500 öğretmeni,  PKK ile ilişki kapsamında açığa alındı. Açığa alınan öğretmenlerin listeleri illere gönderildi . 

Başbakan Binali Yıldırım, Diyarbakır ziyaretinde yaptığı konuşmada "Bu bölgede görev yapan, terörle bir şekilde iç içe olmuş 14 bin öğretmen olduğu tahmin ediliyor. Ancak bunların ne kadarının doğrudan terör örgütüyle ilişkili olduğu, ne kadarının olmadığı yapılacak incelemelerle, soruşturmalarla ortaya çıkacak. Bayramdan sonra okullar açılıyor, Milli Eğitim Bakanımız ile konuştuk, tedbir olarak üzerinde şüphe bulunan, gerekli tespitleri yapılan bütün öğretmenler açığa alınacak, yeni ders döneminde bunlara görev verilmeyecek. Bunun yerine yeni baştan öğretmenlerimizi buraya göndereceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

11 bin 500 öğretmenin isim listesi açıklandı mı?

MEB tarafından açığa alınan öğretmenlerin isim listesi henüz açıklanmadı. PKK ile ilişkili MEB'den ihraç edilen öğretmenlerin isim listesi açıklandığında haberimizde olacaktır. Kamu Saati uygulamamızı yükleyerek veya Facebook ve Twitter sayfamızı takip ederek anında isim listesi açıklandığında görebilirsiniz. 

Ayrıntılar gelecek...


Etiketler; #PKK #meb #ihraç
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bir adiyamanli - 8 yıl önce
insAllah butun pkkli memurlar ihrac edilir balkondaki bayraga bile tahamul edemeyip devletin parasini yiyip yan gelip yatiyorlar hain kopekler
Avatar
Feni dede - 8 yıl önce
Liste ne zaman belli oluyor
Avatar
ali kaya - 8 yıl önce
gaziantep isim listesi varmi
Avatar
Mehmet çaylan - 8 yıl önce
Allah aşkına hergün halkı sokağa davet eden terör estiren şu HDP provokatörlerini artık susturun bunlar susmadığı sürece daha çok şehit veririz.
Avatar
Büşra. - 8 yıl önce
Ortaogretim kpss