Ücretli Öğretmen Görevlendirmeleri İptal Edildi

Şanlıurfa da Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan ücretli öğretmen görevlendirmelerinin Siverek Kaymakamlığınca iptal edildiği bildirildi.

Ücretli Öğretmen Görevlendirmeleri İptal Edildi
04 Ekim 2016 Salı 21:43



Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 2016-2017 eğitim-öğretim yılında okullarda öğretmen ihtiyacını gidermek amacıyla yapılan ücretli öğretmen görevlendirmelerinin Siverek Kaymakamlığınca iptal edildiği bildirildi. Siverek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan görevlendirmelerde KPSS puan üstünlüğü ve alan bazında görevlendirme yapılmadığı iddia edildi.

 Siverek Kaymakamı Dr. Vural Karagül, İddiaları değerlendirdiğini belirterek  :
“Milli Eğitim Müdürlüğünce yapılan hukuksuz atamalar ve bundan doğan mağduriyetlerden dolayı yapılan incelemelerinden ardından ücretli öğretmen görevlendirmelerini iptal ettik” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.