Şubat Ayında Öğretmen Ataması Yapılacak mı?

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı Şubat ayında öğretmen ataması yapılabileceğinin sinyalini verdi.

Şubat Ayında Öğretmen Ataması Yapılacak mı?
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı Şubat döneminde atama yapılıp yapılmayacağını soran gazeteciye "Gençlerimizi memnun edeceğimizi düşünüyorum" şeklinde cevap verdi.

Çeşitli etkinlikler kapsamında Eskişehir'de bulunan Prof. Dr. Nabi Avcı bazın mensuplarının sorularını yanıtladı. Atamaların yapılıp yapılmayacağını soran bir basın çalışanına Bakan Avcı olumlu yanıt vererek öğretmen adaylarında heyecan yarattı. 

Yılda bir kez atama yapılacağına ilişkin mevzuatı hatırlatan Bakan Avcı, Şubat ayında atama yapılıp yapılmayacağının seçimden sonraki hükumet bileşeninde değerlendirileceğini söyledi. Avcı, büyük ihtimalle bir atama olabileceğinin de işaretlerini verdi.

Öte yandan Bakan'ın sorularını değerlendiren öğretmen adayları atamalarda asgari puan sınırını aşan herkesin atanması gerektiğini ifade etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.