Şubat ataması kesinleşti. Atananlar staj yapacak

Şubat ayı öğretmen atamaları konusunda Bakan Avcı açıklamalarda bulundu. Şubat öğretmen atamalarında kaç kişi atanacak?

Şubat ataması kesinleşti. Atananlar staj yapacak
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı Şubat'ta atama yapılacağını ancak sayının belirlenmediğini söyledi. 

Eskişehir'de katıldığı bir toplantıda dünyanın en büyük eğitim bilişim sistemi adayı olan EBA (Eğitim Bilişim Ağı) hakkında bilgiler veren Milli Eğitim Bakanı Avcı şubat ayı öğretmen atamaları ile ilgili gelen sorulara yanıt verdi. 

TRT Haber canlı yayınında soruları yanıtlayan Avcı, Şubat ayında atama yapılacağını, bu atamaların öğretmen adaylarını sevindirecek bir sayıda olacağını belirtti.

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı Şubat atamalarının sonuçlanmasından itibaren yeni dönemin açılışına kadar öğretmenlerin bulundukları kentlerden ayrılmadan hizmet içi eğitim ya da staj görevi yapacaklarını söyledi. Maaşlarını alarak bir süre eğitim camiasını öğrenecek olan öğretmenler il ve ilçelerdeki farklı okul ve branşlarda kıdemli öğretmenlerle derse girecek.

Avcı konuşmasında öğretmen açığı konusunda yapılacak atamaların ciddi bir düzeyde olduğunu, öğretmenlerin bu durumdan hoşnut kalacağını özellikle belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.