Sözleşmeli öğretmenlik ön başvuruları başladı

15 Bin Sözleşmeli öğretmen alımı ile ilgili ön başvurular başladı. MEB, sözleşmeli öğretmenliğe yönelik ön başvuru işlemleri ilk atama ekranı açıldı. Başvuru yapacak öğretmen adaylarının KPSSP10 puanları ile ağustos ayında başvuru yapacakları ifâde edildi.

Sözleşmeli öğretmenlik ön başvuruları başladı
08 Ağustos 2016 Pazartesi 12:35

Milli Eğitim Bakanlığı, örgün ve yaygın eğitim kurumlarında öğretmen ihtiyacının karşılanması amacıyla yapılacak 15 bin sözleşmeli öğretmen alımı ön başvuru ekranı MEB'in sayfasında açıldı. 8 Ağustos 2016 tarihinde başlayan sözleşmeli öğretmen başvuruları 11 Ağustos 2016 tarihine kadar devam edecek. KPSSP10 puan türünde ataması yapılacak öğretmenlerin 11 Ağustos 2016 tarihine kadar ön başvuru işlemlerini gerçekleştirmeleri gerekiyor. KPSSP121 puanı ile başvuru yapacak adayların ise 5 Eylül 2016 tarihini beklemesi gerekiyor. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak Sözleşmeli öğretmen ön başvurusu yapabilirsiniz. Sözleşmeli öğretmen başvurularını E-Devlet Üzerinden de rahatlıkla yapabilirsiniz. 


Sözleşmeli Öğretmenlik Ön Başvurusu yapmak için TIKLAYINIZ


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.