Sözleşmeli öğretmen alımı sözlü sınav minimum (Taban) puanlar

MEB, sözleşmeli öğretmen alımında sözlü sınava çağrılan adayların oluşturduğu minimum puanları açıkladı. Sözleşmeli öğretmenlikte mülakat taban puanları merak ediliyordu. Sözleşmeli öğretmen mülakat sınavı minimum taban puanlara haberimizden ulaşabilirsiniz. Mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?

Sözleşmeli öğretmen alımı sözlü sınav minimum (Taban) puanlar
15 Ağustos 2016 Pazartesi 12:49

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Sözleşmeli Öğretmen Alımında Sözlü Sınava Çağırılan Adayların Oluşturduğu Minimum Puanları yayınlandı. MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü, KPSS P10 puan türünde ataması yapılacak öğretmenler için mülakata çağırılan branşlar, kaç kişi çağırıldığı ve minimum puanların listesini yayınladı.

Sözleşmeli Öğretmenlik Atama Sonuçlarını öğrenmek için TIKLAYINIZ

Sözleşmeli öğretmen maaşları ne kadar olacak? Öğrenmek için TIKLAYINIZ


Sözleşmeli Öğretmen atama sonuçları minimum Taban Puanları için TIKLAYINIZ (Ekim 2016)

Boş kalan 1496 kontenjana yeniden atama yapılacak mı? Detaylar için TIKLAYINIZ


Sözleşmeli Öğretmen Alımında Sözlü Sınava Çağırılan Adayların Oluşturduğu Minimum Puanlar;





 

Öğretmen alımı mülakat takvimi


15 Temmuz'da başlayacak sözleşmeli öğretmen alımı sözlü sınavları 26 Ağustos 2016 tarihine kadar devam edecek. Sözlü mülakat sonuçlarının ise 28 Ağustos 2016 tarihinde açıklanacağı belirtildi.  Sınav sonucuna itirazların ise 28-30 Ağustos tarihleri arasında alınacağı ve sonuçlarının 3 Eylül 2016 tarihinde açıklanacağı belirtildi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
elif - 8 yıl önce
Mülakata giremeyen adaylar için yeniden mülakat hakkı verilecekmi hem taban puan 50 diyorlar hemde mülakata çağrılmıyoruz
Avatar
Esra - 8 yıl önce
Elif kardes basvuru yapabilmek icin 50 puan denildi. Basvuru yapanlardan en yuksek puandan baslanarak alacaklari sayinin üç katini mulakata cagirdilar
Avatar
Tuğçe - 8 yıl önce
72 ile çağrılmadım
Avatar
Merve - 8 yıl önce
Sorgulama da hata 500 cikiyor bakamiyorum.neden acaba
Avatar
gamze - 8 yıl önce
mülakata giren arkadaşlar var mı nasıldı???