Sözleşmeli aday öğretmenlerin mülakat yerleri belli oldu - Sözlü Mülakat yeri sorgula öğren

Binlerce öğretmen adayının merakla beklediği sözleşmeli öğretmen alımı sözlü mülakat yerleri belli oldu. MEB Müsteşarı Yusuf Tekin sözleşmeli öğretmen adaylarının mülakat yerleri ile ilgili açıklama yaptı. Aday öğretmen Mülakat yerleri ile ilgili merak edilenlere haberimizden ulaşabilirsiniz.

Sözleşmeli aday öğretmenlerin mülakat yerleri belli oldu - Sözlü Mülakat yeri  sorgula öğren
13 Ağustos 2016 Cumartesi 00:36

Milli Eğitim Bakanlığı 15 bin sözleşmeli öğretmen alımı ile ilgili ön başvuru sonuçları açıklanıyor. KPSS 50 puan ile yapılan ön başvurular sonrasında sözlü mülakata hak kazanacak sözleşmeli öğretmen adayları, MEB'den yapılacak mülakat yeri açıklamasını merakla bekliyor. Mülakat sistemi ile alım yapılacak uygulama ile ilgili MEB Müsteşarı Yusuf Tekin önemli bir açıklama yaptı. Peki Sözleşmeli öğretmen alımı mülakat yerleri açıklandı mı? 

Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf Tekin sosyal medya hesabı Twitter üzerinden sözleşmeli öğretmen adayı sözlü mülakat yerlerinin açıklanması ile ilgili bir mesaj yayınladı. Yayınladığı mesajda Tekin, "Sözleşmeli Öğretmen adayları için mülakat yerleri birazdan açıklanacak. Herkese Başarılar" mesajını yayınladı. Tekin'in bu mesajından sonra sözleşmeli öğretmenliğe başvuruda bulunan binlerce öğretmen adayını heyecan sardı. Tekin'in açıklamasının hemen ardından Sözleşmeli öğretmenlerin mülakat yerleri belli oldu. Aşağıda bulunan linkten Sözleşmeli aday öğretmenlerin sözlü mülakat yeri bilgilisne ulaşabilirsiniz.


Sözleşmeli Aday Öğretmenlerin Sözlü Mülakat Yerini Öğrenmek için TIKLAYINIZ


Sözleşmeli Öğretmen adayların mülakata getireceği başvuru formu için TIKLAYINIZ


Sözleşmeli Öğretmen Mülakatı nasıl olacak? Öğrenmek için TIKLAYINIZ

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
esra - 8 yıl önce
o kadar evrak hazırladık maalesef sınava kabul edilmedik
Avatar
sevtap - 8 yıl önce
Benim evraklarımda onaylanmıştı ama sınav yeri bilgisi bulunmamaktadır yazıyor.
Misafir Avatar
asya - 8 yıl önce @sevtap
daha acıklanmadı arkadaslar
Avatar
HARAM OLSUN - 8 yıl önce
Mülakat yerleştirme merkezi sonucunuz bulunmamaktadır.

Yeni Sorgu


Esas fetö örgütü sizsiniz RABBİM DİĞER TARAFTA HAKKIMI SORSUN HARAM OLSUN.
Avatar
her şey yarım - 8 yıl önce
Mülakat yerleştirme merkezi sonucunuz bulunmamaktadır. Neden böyle oldu ki. tercih yaparken mi hata yaptık bilen varsa yazabilir mi. Sonraki başvurular böyle olmasın.