MEB'ten Valiliklere resmî yazı

MEB, Valiliklere yolladığı resmi yazıda kensinine tahsis edilen kadroların öğretmen atamalarında kullanılacağını, öğretmen dışındaki memur kadroları için kullanılmayacağını bildirdi.

MEB'ten Valiliklere resmî yazı
21 Ocak 2016 Perşembe 13:22

Milli Eğitim Bakanlığı, Valiliklere resmî yazıyla ulaşarak kendilerin tahsis edilen kadroların şu anda sadece öğretmen alımları için kullanılacağını bildirdi. Bu kadroların bu sebeple kurumlar arası geçiş veya istifa sonrası dönüşle ilgili kullanılamayacağını, bu durumla ilgili resmî talep göndermemelerini bildirdi.

Kurumlararası geçiş ve istifa sonrası dönüş alımları için Valiliklere yeniden yazı göndereceğini belirten MEB, başka kurumlara atanmak isteyen MEB personelinin muvafakatının illerdeki ihtiyaçlar göz önüne alınarak karar verildiğini belirtti.

İşte MEB'in Valiliklere yolladığı resmi yazı:

Mebden valiiklere resmi yazı

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.