Vergi Dairelerinde çalışan memura şok! Bayram tatili günü 9 gün olmayacak

Vergi dairelerinde çalışan memurlara kötü haber geldi. Gelir İdaresi Başkanlığı yaptığı duyuruda Vergi dairelerinde çalışan memurların bayram tatilinin 9 gün olmayacağını açıkladı. Peki Vergi dairelerinde çalışan memurun bayram tatili kaç gün olacak?

Vergi Dairelerinde çalışan memura şok! Bayram tatili günü 9 gün olmayacak
22 Haziran 2016 Çarşamba 11:32

Ramazan Bayramı tatiline az bir süre kaldı. Milyonlarca kamu çalışanı 29 gün süren Ramazan'ın ardından 9 günlük uzun bir tatile girecek. Ancak bazı kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan memurlar için 9 günlük tatil olmayacak. Vergi dairelerinde çalışanlar için 9 günlük Bayram tatili hayal oldu. Peki Vergi dairesinde çalışan bir memurun kaç gün bayram tatili olacak?

 Vergi daireleri, 9 güne uzayan bayram tatilinde, 4  Temmuz Pazartesi yarım gün, 8 Temmuz Cuma günü ise tam gün açık olacak. 

Gelir İdaresi Başkanlığının (GİB) resmi internet sitesinde yapılan duyuru sonrası, Vergi dairelerinde çalışan memurlara kötü haber geldi. 9 günlük bayram tatili hayali kuran binlerce memurun hayalı kursaklarında kaldı. GİB sitesinde yapılan duyuru şu şekilde;

Başbakanlığın talimatı ile kurum yöneticileri tarafından gerekli tedbirlerin alınarak hizmetlerin aksatılmaması, zorunlu hizmetlerin yürütülmesi için asgari seviyede eleman bulundurulması kaydıyla, kamu kurum ve kuruluşlarındaki bütün çalışanların 04 Temmuz 2016 Pazartesi günü yarım gün, 08 Temmuz 2016 Cuma günü tam gün idari izinli sayılmaları uygun görülmüştür.

Buna göre, vergi daireleri 04 Temmuz 2016 Pazartesi günü yarım gün, 08 Temmuz 2016 Cuma günü tam gün açık bulundurulacaktır.




 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.