Maliye Bakanlığı 400 Vergi Müfettişi Yardımcısı alımı yapacak.

Maliye Bakanlığı 400 Vergi Müfettişi Yardımcısı alımı için düğmeye bastı. Karakurum, twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile 400 Vergi Müfettişi Yardımcısı alımını duyurdu.

Maliye Bakanlığı 400 Vergi Müfettişi Yardımcısı alımı yapacak.
11 Ekim 2015 Pazar 11:12

Maliye Bakanlığı 400 Vergi Müfettişi Yardımcısı alımı yapacak. Maliye Bakanlığı Vergi Deneyim Kurulu Başkanı Hüseyin Karakurum’un sosyal medya Twitter üzerindeki hesabından yaptığı açıklamada 400 vergi müfettiş yardımcısı alınacağını belirtti.

Daha evvel Vergi Müfettiş Yardımcıları Durumdan Tedirgin haberimizde 2013 yılında Maliye Bakanlığı 3 farklı alım ile toplamda 5 bin kişilik vergi müfettişi yardımcılığı alımı yapacağını duyurduğunu fakat bu alım 4 bin kişide kaldığını belirtmiştik. Konu yetkililerce görüşülmüş olup kısmi bir çözüm getirilmiştir.

Karakurum, Maliye Bakanlığı’na 400 Vergi Müfettiş Yardımcısı alımı için yapılacak sınavın 5 – 6 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirileceğini belirtti.

Karakurum sosyal medya üzerindeki hesabından;

“Sayın Bakanımız @memetsimsek yeni sınav açılması talebimize onay vermiştir. Planlanan sınav tarihi 5-6 Aralık ve planlanan sayı 400 vmy.” Dedi.

Vergi Müfettiş Yardımcılığını bekleyen adaylara hayırlı olsun dileklerimizle.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.