Kamu Gözetimi Kurumuna 15 Memur Alımı Yapılacak

Kamu Gözetimi Kurumu (KGK) 15 memur alım ilanı yayınladı. Alım giriş yazılı sınav ve sözlü sınav ile yapılacaktır. 

Kamu Gözetimi Kurumuna 15 Memur Alımı Yapılacak
19 Şubat 2019 Salı 17:18

Adaylar başvurularını online bir şekilde yapacaktır. Öğrenim durumları her başvuru için farklı olarak yayınlanmıştır.

Giriş sınavı, yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalıdır. Sınav başvuruları 25 Şubat 2019 tarihinde başlayıp, 11 Mart 2019 tarihinde saat 17.00 itibariyle sona erecektir. Başvurular elektronik ortamda yer alan “Sınav Başvuru Formu”nun yapılan açıklamalar çerçevesinde doldurulması suretiyle yapılacaktır.

Uzman yardımcısı 9 kişi (genel) kadrosu için; Üniversitelerin en az dört yıllık lisans eğitimi veren hukuk, siyasal bilgiler, iktisat, işletme, iktisadi ve idari bilimler ile ticari bilimler fakültelerinden veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtiçindeki veya yurtdışındaki öğretim kurumlarından mezun olması gerekmektedir.

Uzman yardımcısı 2 kişi (bilişim) kadrosu için; Üniversitelerin en az dört yıllık lisans eğitimi veren bilgisayar mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektronik ve haberleşme mühendisliği bölümlerinden veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtiçindeki veya yurtdışındaki öğretim kurumlarından mezun olunması gerekmektedir.

Uzman yardımcısı 2 kişi (hukuk) kadrosu için; Üniversitelerin en az dört yıllık lisans eğitimi veren hukuk fakültelerinden veya buna denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtiçindeki veya yurtdışındaki öğretim kurumlarından mezun olmaları şartı bulunmaktadır.

Uzman yardımcısı 2 kişi (istatistik) kadrosu için; Üniversitelerin en az dört yıllık lisans eğitimi veren fen fakültelerinin veya fen-edebiyat fakültelerinin istatistik bölümünden veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilen yurtiçindeki veya yurtdışındaki öğretim kurumlarından mezun olanlardan, yapılacak olan yazılı ve sözlü sınav sonucunda başarılı olanlar uzman yardımcısı olarak alınacak olup, adaylar sadece bir alanda sınava katılmak üzere başvuruda bulunabilecektir.

KGK 15 memur alım kılavuzu için tıklayın

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.