İçişleri Bakanlığından önemli görevde yükselme ve unvan değişikliği duyurusu

İçişleri Bakanlığı, görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı başvuru formunun teslimine ilişkin duyuru yayımladı. Başvurunun ne zaman ve nereye yapılacağına dair bilgi verildi.

İçişleri Bakanlığından önemli görevde yükselme ve unvan değişikliği duyurusu
08 Şubat 2018 Perşembe 16:47

İçişleri Bakanlığı, birkaç gün önce görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı açtığını belirtmişti. Bugün duyuru yayımlayan bakanlık,  görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavı başvuru formunun teslimine ilişkin bilgilendirmede bulundu. 

Duyuruda, adayların hangi tarihler ve saatler arasında nereye başvuru formunun teslim edileceği bildirildi.

Görevde yükselme ve unvan değişikliği duyurusu

Özlük dosyası Bakanlığımız merkez teşkilatında bulunan personelden İçişleri Bakanlığı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavına müracaat eden adaylar “2018 yılı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavı Başvuru Form”larını Personel Genel Müdürlüğü Sicil, Terfi ve Kıdem Şubesi Müdürlüğüne aşağıda belirtilen tarih ve saatlerde elden teslim edebileceklerdir.

09 Şubat 2018 Cuma günü :09:30-17:30 saatleri arasında

10 Şubat 2018 Cumartesi günü :10:00-17:00 saatleri arasında

11 Şubat 2018 Pazar günü :10:00-17:00 saatleri arasında

12 Şubat 2018 Pazartesi günü : 09:30-17:30 saatleri arasında

İlgili adaylara önemle duyurulur.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.