Evreşe Belediyesi: KPSS’den En Az 55 Puan İle Memur Alımı Gerçekleştirecek

VHKİ ve Düz Memur alımı KPSS 55 puan ile KPSS 60 puanla yapılıyor. Adaylar ön lisans ve lisans mezunu olması gerekmektedir. Sadece tek kadroya başvuru yapılabilir. Alımı Evreşe Belediye Başkanlığı yapıyor.

Evreşe Belediyesi: KPSS’den En Az 55 Puan İle Memur Alımı Gerçekleştirecek
20 Şubat 2019 Çarşamba 16:15

Veri hazırlama kontrol işletmeni 1 kişi ve 2 kişi memur olarak toplam 3 kişi alımı yapılmaktadır. Başvuru yapacaklar için 2018 yılı KPSS puanları geçerlidir. Her Aday Eğitim durumuna göre sadece bir kadroya müracaat edebilecektir.

Kamu personeli alımı 1 kişi Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni alımı için adayların; Ekonomi, İktisat, İşletme, Maliye veya Muhasebe Lisans programlarının birinden mezun olmak. MEB onaylı Bilgisayar İşletmeni Sertifikası sahibi olmak veya mezun olduğu okulda bilgisayar dersi gördüğünü belgelemek gerekmektedir. Ayrıca adaylar 2018 yılı KPSS en az 55 puan almış olması gerekmektedir.

1 kişi Devlet memuru alımı için adayların; Ekonomi, İktisat, Kamu Yönetimi Lisans Programlarının birinden mezun olmak ve 2018 yılı KPSS 60 puan almış olmak gerekmektedir.

1 kişi memur alımında ise adayları; Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Yerel Yönetimler, İşletme Yönetimi, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Ön Lisans Programlarından mezun olmak ve 2018 KPSS 60 puan sahibi olmak gerekmektedir.

Belediye personel alımı sözlü sınav ile yapılmakta olup Başvurular şahsen veya iadeli taahhütlü posta göndermek suretiyle yapılacaktır. Kamu personeli alımına başvurular 04 Mart 2019 ile 08 Mart 2019 Cuma günü saat 17.00’ ye kadar müracaatlarını yapabilirler. Evreşe Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü Evrak Kayıt bürosuna şahsen veya posta ile teslim etmeleri gerekmektedir.

Evreşe Belediyesi memur alımı kılavuzu için tıklayın

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.