Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörlüğüne: Memur Alımı Yapılacak

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi bünyesinde KPSS sıralaması ile istihdam edilmek üzere 3 teknisyen, 1 adet büro memuru alımı için başvuruları başladı. Adaylar en az lise mezunu olması gerekmektedir.

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörlüğüne: Memur Alımı Yapılacak
20 Şubat 2019 Çarşamba 11:00

Alınacak olan teknisyen unvanlı personellerin tamamı lise mezunları arasından seçilecek, KPSS P94 puanına sahip olması yeterli olup aşağıdaki şartlarda ve sayıda kamu personeli alımı yapılacak.

1 teknisyen Sıhhi Tesisat, Sıhhi Tesisat ve Kalorifer, Sıhhi Tesisat Isıtma, Tesisat Teknolojisi (Isıtma ve Sıhhi Tesisat), Tesisat Teknolojisi (Isıtma ve Tesisat) Ortaöğretim alanlarından birinden mezun olması, bina ısıtma soğutma, havalandırma, pis ve temiz su, tesisatları bakım onarım alanında en az 4 yıl deneyimi sahip olmak ve SGK prim dökümü ile belgelemek.  Elektrik ark ve Gazaltı kaynak yapabilen ve bunu kaynakçı sertifikası ile belgelemesi gerekmektedir.

1 teknisyen Elektrik, Elektrik-Elektronik teknolojisi Ortaöğretim alanlarının birinden mezun olması, elektrik arızası bulma tespit etme onarma ve periyodik bakım konusunda en az 4 yıl deneyimi sahip olmak ve SGK prim dökümü ile belgelemek.  EKAT Kuvvetli Akım Tesislerinde Çalışma Belgesine sahip olduğunu belgelemesi, Ups, jeneratör, pano, kompanzasyon, armatür ve yangın alarm sistemleri konusunda teorik/pratik yeterli bilgiye sahip olması gerekmektedir.

1 Teknisyen İnşaat teknolojisi Ortaöğretim alanlarının birinden mezun olmak.  Bina iç ve dış mekanlarının tadilat gerektiren alanların tespit edilmesi ve tadilatlarının gerçekleştirilmesi konusunda en az 4 yıl deneyimi sahip olmak ve SGK prim dökümü ile belgelemek.  Alçı levha, alçı sıva, seramik ve laminant işleyebilen, boya yapabilen, ısı yalıtım levhası uygulayabilen ve diğer muhtelif inşaat işlerinde yeterli bilgi ve beceriye sahip olan adaylar arasından seçilecektir.

1 Büro Personeli alımında ise adayların Moda Tasarımı Programı Önlisans mezunu olması, yetkili kurumlardan alınan Vitrin Tasarımı sertifikası ile satış ve satış yönetimi sertifikasına sahip olması,  moda tasarımı alanında en az 5 (beş) yıl deneyime sahip olması ve SGK prim dökümü ile belgelemesi ve KPSS P93 puanı olması gerekmektedir.

İlgilenen adaylar başvurularını 01 Mart 2019 tarihine kadar Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına yapması gerekmektedir.

Güzel Sanatlar kılavuzu için tıklayın

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.