2016 Mayıs ayı maaş bordrosu öğren

Mayıs 2016 yılına ait maaş bordroları yayımlandı. E-devlet üzerinden maaş sorgulama nasıl yapılır? Mayıs ayına ait maaş bordroları ile bilgiler haberimizde.

2016 Mayıs ayı maaş bordrosu öğren
13 Mayıs 2016 Cuma 11:16

Çalışan ve memurların en çok merak ettiği her ay maaşlarında bir değişikliğin olup olmaması oluyor. Yeni yıl ile birlikte memur ve çalışanlar maaş bordro sorgulama işlemini e-devlet üzerinden kolaylıkla yapabiliyorlar. Devletin vatandaşa sağladığı bu yenilik ile, öğretmenler, memurlar ve bütün kamu çalışanları online olarak sorgulama yapıp  maaşlarıyla ilgili merak ettikleri bilgiye ulaşabiliyor. 

E-Devlet'ten maaş sorgulama nasıl yapılır?

Çalışanlar ve memurlar tarafından en çok aratılan E-bordro maaş sorgulama nasıl yapılıyor? Memur ve çalışanlar e-bordro uygulaması ile maaşlarıyla ilgili tüm bilgilere rahatlıkla ulaşabiliyorlar.

E-Bordro maaş sorgulaması yapabilmek için bazı bilgilerin bilinmesi ve uygulamada girilmesi gerekiyordu. Sorgulama yapabilmek için, emekli sicil numarası, memuriyet sicil numarası ve Türkiye Cumhuriyeti kimlik numarası gibi bilgiler gerekiyordu. 

Artık bordro işlemleri e-Devlet üzerinden rahatça yapılabiliyor. Maaş sorgulaması yapabilmek için öncelikle e-devlet şifrenizin olması gerekiyor. E-Devlet şifresi olmayan kişiler PTT'den 2 TL karşılığında e-devlet şifresi alabiliyor.  E-Devlet şifresi olanlar aşağıdaki bağlantıya tıklayarak rahatlıkla bulunduğu aya ait maaş bordro bilgilerine ulaşabiliyor. 

2016 Mayıs ayı maaş Bordrosunu sorgulamak için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kadir - 8 yıl önce
Benim bodro yayınlanmamış