Whatsapp indiren kullanıcılar bu yeni özelliklere seviniyor

Whatsapp yeni özellikleri ile herkesin gözdesi olmaya aday görünüyor. Dünya genelinde yüz milyonlarca insanın kullandığı Whatsapp indir sayfası ile kullanıcılar Whatsapp'ta yeni özellikler bulmaya devam ediyor. Peki Whatsapp'a gelen yeni özellikler neler ?

Whatsapp indiren kullanıcılar bu yeni özelliklere seviniyor
10 Mayıs 2016 Salı 15:08

Milyonlarca insanın akıllı telefonunda bulunan, anlış mesajlaşma uygulaması Whatsapp kullanıcıları bu yeni özelliklere oldukça şaşıracak. Whatsapp indir sayfası üzerinden duyurduğu bu yeni özellikler ile mevcut Whatsapp kullanıcıları ile yeni Whatsapp kullanıcıları bir hayli mutlu olacak. 

WHATSAPP'A YENİ ÖZELLİKLER 

Son dönemde diğer anlık mesajlaşma programlarının atılım yapmasıyla birlikte Google Play Store ve IOS marketlerdeki uygulamalarını hızla güncelleyen ve yeni yeni özellikler kazandıran Whatsapp yeniliklere doymuyor. En son sesli mesaj özelliğini geliştirip hizmete sokan şirket görüntülü konuşma özelliğini de devreye sokmak istiyor. 

NFC Tag özelliği ile firmalar müşterilerinin Whatsapp üzerinden kendilerini hızlı bir şekilde eklemesini sağlayacak.  

Ayrıca şu an sadece Google Play indir sayfasında ve IOS indir sayfasında yer alan Whatsapp'ın yakında Windows ve Mac tabanlı masaüstü bilgisayarlarda da hizmet vermesi için çalışma yaptığı biliniyor. 

Sosyal medya pazarında Facebook ile kapışan Whatsapp'ın daha çok atılım yapması planlanıyor.


Etiketler; #WhatsApp
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.