Vatanım sensin 27. bölüm fragmanı, son bölümde neler oldu

İzleyenleri ekrana kilitleyen Kanal D'nin sevilerek izlenen dizisi Vatanım Sensin 26. yeni bölümde Cevdet, kendisini sırtından vuranın Tevfik olduğunu öğreniyor. Peki Vatanım Sensin 27. Bölümde neler olması bekleniyor?

Vatanım sensin 27. bölüm fragmanı, son bölümde neler oldu
04 Mayıs 2017 Perşembe 23:09

VATANIM SENSİN ÖNCEKİ HAFTA NELER OLDU?

Tüm yaşanmışlıklara rağmen yine de Cevdet'in vatana ihanetini unutamayan Azize bu duygularını en içten şekilde Kara Fatma ile paylaşır. Lakin Kara Fatma, Azize'nin gözlerinden Cevdet'e olan sevdasının hiç tükenmediğini anlar. Bu duygu dolu konuşma sonrası Kara Fatma, bildiği gerçekleri Azize ile paylaşacak mı?

Leon, yardım ürünlerinin yola çıktığı an silahlarında beraber gitmesine göz yumduğu için infaz ile cezalandırmak üzere beklemektedir. Cevdet, Leon'u bu tutumundan suçlu görmez ve evladı yerine koyarak onunla konuşur. Peki Leon tekrar özgür olup, Hilal ile olan aşkına kavuşabilecek mi?

Meclis-i Mebusan’da tarihi Misak-ı Milli Kararları oylanacaktır. Cevdet ve Yakup, tesiri kuvvetli Mebus Rıza Bey’in sağ salim İstanbul’a ulaşmasından mesuldur. Bu vazifede Kara Fatma da onlara destek olur. Öte yandan Misak-ı Milli’nin reddi için derhal işe koyulan Charles ve Tevfik, Rıza Bey meselesi üzerine Vasili’yle işbirliğine gider. Rıza Bey’in bu tehlikeli ittifakı aşıp şehirden çıkabilmesi için zekice bir tertip kurulur.

Silahların yardım eşyalarıyla birlikte gitmesine izin veren Leon'un yaptıklarını babası General Vasili öğrenir. Bu durumu Veronika ile paylaşarak üzüntüsünü ifade eder. Lakin Yunan ordusuna ihanetin bir cezası vardır ve bunun gerçekleşmesi gerekir.

Teğmen Leon ise İzmir'den kaçacağını Hilal'e söyler. Hilal, abisi Ali Kemal'e gelerek yardım ister. İlk duyduğunda anlam veremeyen Ali Kemal, sonrasında ona yardım etmeyi göze alır. Fakat bu durumdan haberdar olan Mehmet'in buna izin vermeye niyeti yoktur. Abisini öldüren adamın kaçmasına göz yummayacaktır. Mehmet ve Leon arasında kalan Hilal ise seçimini çoktan yapmıştır. Şehirde Teğmen Leon için arama emri çıkar. Yunan askerleri Leon'un peşindeyken Hilal ona yardım edebilecek mi?
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.