Turkcell Bedava İnternet Kampanyaları

Turkcell Bedava İnternet Kampanyaları
12 Temmuz 2018 Perşembe 14:25

Turkcell operatörü Türkiye'de bir çok insanın kullanmakta olduğu operatörlerden bir tanesi olarak bilinmekle birlikte aynı zamanda firmanın vermiş olduğu bedava internet kampanyaları sayesinde de yeni müşteri çektiği görülmektedir. Türkiye'nin gelişmiş mobil ağlarından bir tanesi olan ve bünyesinde bulunan kullanıcılarına bedava internet kampanyası sunarak günlük, haftalık ya da aylık olarak yararlandıran Turkcell firmasının sunduğu bu kampanyalar dahilinde yarar sağlayabilmek mümkün olur. Turkcell hat sahibi olan kişilerin bedava internet kampanyaları içerisinde fayda sağlayabileceği pek çok alternatif bulunur.

Yaani Arama Motoru

2017 yılındaki en büyük projelerinden bir tanesi olan ve gerek Google Play Store üzerinden gerek App Store üzerinden indirilebilen arama motoru ile Turkcell bedava internet kampanyasından yararlanılabilir. 31 Aralık 2018 tarihine kadar geçerliliği olan kampanya kapsamında bu uygulamayı cep telefonuna indirmiş ve kullanmış olan Turkcell hat sahiplerine bedava 3 GB internet hediyesi verilmektedir. Bu uygulamayı indirerek sürekli olarak kullanmaya devam eden kişiler için ise bitiş tarihine kadar çeşitli başka hediyeler de sunulmaktadır.

Bip Messenger

Turkcell'in mesajlaşma uygulaması olan ve hem App Store'dan hem de Google Play Store'dan ücretsiz bir şekilde indirilecek olan Bip Messenger uygulamasına kayıt olunması halinde Turkcell tarafından kullanıcılarına 1 GB internet hediyesi verilmektedir. Uygulama dahilinde mesajlaşma ve bir çok eklentiden de yararlanabilme imkanı bulacak olan Turkcell hat sahipleri 1 GB internetin keyfini doyasıya yaşabilmektedir. Arkadaşlarını kendi referans kodu üzerinden Bip Messenger uygulamasına davet eden ve kayıt olmalarını sağlayan kişilere de farklı hediye seçenekleri Turkcell tarafından sunulmaktadır.

Dergilik

Dergilik uygulaması kapsamında geçerliliği olan ve kampanya bitiş tarihi 30 Eylül 2018 olarak belirtilmiş olan bu kampanyada Turkcell hat sahiplerinin bu uygulamaya son 1 yıl içerisinde hiç giriş yapmamış olması gerekir. Giriş yapmamış olan kullanıcılar için uygulamanın indirilerek ücretsiz bir şekilde giriş yapılması halinde Turkcell tarafından kullanıcının hattına 1 GB bedava internet tanımlanır. İnternetin kullanım süresinin dolması ile birlikte kullanıcının bu uygulamayı yeniden cep telefonundan kaldırmasında her hangi bir sakınca yoktur. Dergilik uygulaması kapsamında alışveriş marketlerinden uygulama indirilebilir ve ücretsiz bir şekilde kullanılabilir.

Platinum Doğum Günü

Turkcell Platinum hat sahiplerinin faydalanabileceği bu kampanya dahilinde kullanıcının hattı alırken kişisel bilgilerinde doğum tarihini vermesi üzerine firma tarafından doğum gününe özel olarak bedava internet tanımı hatta yapılmaktadır. Kullanıcının doğum gününde telefonuna gelecek olan mesajı onay kodu ile beraber geri göndermesi halinde 24 saat geçerliliği olan 1 GB bedava internet hediyesi kullanıcının hattına tanımlanmış olur. Turkcell bedava internet kampanyaları kapsamında kullanıcılarına bu ve bunun gibi bir çok alternatif seçenek sağlamakta ve her geçen gün geniş müşteri portföyünü daha da genişleterek kaliteli bir hizmet sunmaktadır.

https://www.cepyo.com/turkcell-bedava-internet-paketi-kampanyalari/

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.