Survivor Ödül Oyunununu ve 2. dokunulmazlık oyununu Hangi takım Kazandı? Survivor’da nasıl oy verilir?

Survivor’da 2. dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 17 Mayıs Pazar Survivor 2020 erzak oyununu kazanan takım Survivor oylama sonucu Survivor Hamak yapma görev oyunu oy verme nasıl yapılır? Ödül oyununu kim kazandı Gönüllüler mi Ünlüler mi daha güçlü,

Survivor Ödül Oyunununu ve 2. dokunulmazlık oyununu Hangi takım Kazandı? Survivor’da nasıl oy verilir?
Kamusaati
Kamusaati
18 Mayıs 2020 Pazartesi 16:31

Survivor Hamak yapma görev oyunu oy verme nasıl yapılır? Acunn.com oylama sonucu ne? Ünlüler takımı geçen görev oyununda sitem etti. Nisa’nın bu görevlerde başarılı olduğunu söyledi. Nisa bu oyunda oyuna karışmayacak. Ünlüler takımının kapanmayan tavla yapması Acun Ilıcalı’nın dikkatini çekti. Kazanan takım oylama sonucu belli olacak. Hamak ödülünü kazanan takım tiramisu kazanacak. Ünlüler mi Gönüllüler mi kazandı? Yapılan hamaklar oylamaya sunulacak ve kazanan takım belli olacak. Takımların yaptığı hamakların resimleri belli oldu mu? Gönüllüler takımı üst üste 5 görev oyunu kazanarak rekora doğru koşmaktadır. İşte detaylar…

Survivor Hamak Oylaması nereden nasıl yapılır?

Oylama acunn.com üzerinden gerçekleşecek. Takımların yaptıkları hamakların oylaması olacak. Kazanan takım seyircinin takdirine kalacak. Acun Ilıcalı’nın resmi instagram hesabından duyurulacak.

Survivor şarkı yarışmasını kim kazandı?

Şarkı yarışmasını kazanan takım Gönüllüler takımı oldu. Gönüllüler takımının yaptığı müthiş şarkı ile büyük bir beğeni topladı. Hazırladığı beste ile büyük bir ilgi topladı. Ünlüler takımı dün ada konseyine rahat bir şekilde gitti. Çünkü dün akşam bir eleme adayı çıkarmadılar. Bu akşam kaybeden takım bir eleme adayı belirleyeceği için iki takım içinde stresli bir gün olacak. Fakat oyunu gönüllüler alırsa iki takımdan 3’er aday eleme potasına girecek. Aslında bugün yayınlanacak olan 72.bölümde oyundan çok ada konseyinde yaşanacaklar herkes tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Acun Ilıcalı’nın verdiği bir haber sonrasında yarışmacıların ağladığı ve neden ağladıkları merakla araştırılmaktadır.

Survivor 2020 tavla yarışmasını kim kazandı?

Survivor’da haftanın görevi bu hafta tavla yapmak. İki takımda en güzel tavlayı yapmaya çalışacak. Kazana takım ise Browni kazanacak. Survivor’da yapılan tavlalar oylamaya sunuldu. İki takımın yaptığı avla Acun Ilıcalı’nın instagram hesabında paylaşıldı. Hangi tavlanın hangi takıma ait olduğu belirtilmeyen ödülde, beğendiğiniz tavlaya oyu acunn.com adresinden oy verebilirsiniz. Kazanan takım Gönüllüler oldu.

AVANTAJ OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor yeni bölümde Ünlüler ile Gönüllüler, 2. dokunulmazlık oyununda yarışmacı seçimini yapacak takımı belirlemek için avantaj oyunu oynadı. İki takımdan dörder kişinin parkura çıktığı bayrak yarışında da heyecan dorukta idi. Bu mücadelenin sonunda dokunulmazlık oyununda seçim avantajını elde eden takım Ünlüler oldu.

HAFTANIN İLK ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor son bölümde Ünlüler ile Gönüllüler arasında haftanın ilk dokunulmazlık oyunu mücadelesi yaşandı. Oyun, Gönüllülerin 10’a 4 farklı skoru ile sona erdi. Dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler için ada konseyinde SMS oylaması yapıldı. Sonrasında eleme potasına girmesini istedikleri arkadaşları için oylama yaptılar. Oylama sonucunda Aycan 2 kere, Mert 2 kere ve Yunus Emre 1 kere yazılmış olarak çıktı. Buna göre Ünlüler takımından 2 eleme adayı, Aycan ve Mert, çıktı.

Haberleri doğrudan anında takip edebilmek için haber sayfamız için TIKLAYINIZ!!! 
 

Kamu Saati Sayfamızı Sosyal Medya Üzerinden Takip Ederek Güncel İş İlanları Memur ve İşçi Alım Haberlerine ve Son Dakika Haberlerine Herkesten Önce Ulaşarak Bir Adım Öne Geçebilirsiniz.

Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ 

Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ  File:Facebook Logo Mini.svg - Wikimedia Commons

Kamu Saati İnstagram Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ 

Kamu Saati Android Uygulamamız İçin TIKLAYINIZ

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yusuf karadaş 05385033575 - 3 yıl önce
Efendim saygilarimla ne olur beni ise alin lise mezunuyum butun buyuk arabalari kullaniyorum 2 cocugum var onlara bakamiyorum evimkira odeyemiyorum siz buyuklerimden yardiminizi istiyorum banada bir el atin beni ise alin ne olur
Avatar
Alpin sencer destegül - 3 yıl önce
İş arıyorum hemşireyim lütfen yardımcı olun özel hastaneler duyun sesimi erzurum sivas erzincan
Avatar
Fatma karakoç - 3 yıl önce
Kızım labaratuar teknikeri iş istiyorum