Survivor kim elendi? Survivor 2016 Gizem Memiç elendi mi? Gizem Memiç kimdir?

Gizem Memiç kimdir? Survivor 2016 Gizem Memiç elendi mi? Survivor yarışmasının güzel yarışmacısı Gizem Memiç'in elendiği iddiası sosyal medyayı adeta yıktı. Peki Miss Turkey 2010 birincisi seçilen Gizem Memiç Survivor'dan elendi mi? Gizem Memiç kimdir, kaç yaşında? İşte Acunn.com ve Acun Ilıcalı 'nın yarışması Survivor'dan Gizem Memiç ismi.

Survivor kim elendi? Survivor 2016 Gizem Memiç elendi mi? Gizem Memiç kimdir?
29 Nisan 2016 Cuma 20:39

Survivor kim elendi sorusu bugün sosyal medyanın en çok konuşulanlarından. Survivor'ın en iddialı isimlerinden birisi ise Gizem Memiç. Büyük eleme heyecanının yaşadığı Survivor'da Gizem Memiç elendi dedikodusu ortalığı karıştırmaya yetti. Peki Gizem Memiç Survivor'dan gerçekten elendi mi? 

Yarışmaya girdiğinden bu yana adından sıkça söz ettiren Gizem Memiç aslında adanın en iddialı isimlerinden biriydi.  Hatta sürekli aldığı galibiyetler ile adanın en istikrarlı isimlerinden biri olan Gizem Memiç 'in eleme potasına girmesi hem yarışmacıları hem Acun Ilıcalı'yı hem de tüm seyirciyi adeta şaşkına çevirdi. 

Elenme ihtimali olan 3 tane isim var. Bu üç isimden biri de Gizem Memiç. Peki Gizem Memiç elenecek mi? 

TV 8 'in en keyifli yarışma programı Survivor 2016 tüm hızıyla devam ediyor. Yayınlandığı gün ekranları, reytingleri kasıp kavuran yarışma programı Survivor 2016 bugün de izleyenlere keyifli ama gergin dakikalar yaşatacak. Acun Ilıcalı'nın en enteresan yapımlarından biri olan Survivor 2016 ayrıca Türk televizyonlarının en iddialı yarışmalarından biri haline geldi. TV 8 yan ekran uygulaması ile sık sık oylama yapılan hem TV 8'i hem de acunn.com 'u sürekli işin içine dahil eden dahiyane program bugün de herkesi ekran başına kilitleyecek. Survivor'da eleme heyecanı yaşanırken milyonlarca izleyici bu yarışmayla oturup bu yarışmayla kalkacak. Televizyon kanallarındaki diğer programlardan, haberlerden, terör çatışmalarından bihaber Survivor 2016 izleyicisi yine "Survivor kim elendi?" sorusuyla bir gününü daha geçirecek. Peki Gizem Memiç Survivor'dan elenecek mi?

Survivor 2016'nın başlamasına az kaldı. Survivor 2016 Gönüllüler takımı Gizem Memiç kimdir? Gizem Memiç hakkında merak ettiğiniz her şeyi haberimizde bulabilirsiniz.

GİZEM MEMİÇ KİMDİR?

Güzel manken Gizem Memiç gönüllüler takımının en iddialı isimlerinden biri. 16 Mayıs 1990 yılında Antep'te dünyaya gelen güzel manken Gizem Memiç Bilkent üniversitesi mezunu. Güzelliğiyle adından sıkça söz ettiren ve modellik yapan Memiç, 2010 yılında Miss Turkey güzeli de seçildi. Ayrıca Türkiye'yi Miss World Dünya Güzellik Yarışması ve Miss Universe Kainat Güzellik Yarışması'nda temsil etti. 

Survivor'a girdiği günden bu yana ismi dillerden düşmeyen Gizem'in elenme heyecanı bu bölüm boyunca sürecek. Elenme ihtimali olan isimlerden biri sayılan Gizem'in  ve diğer isimlerin Survivor 2016 program sonunda Gizem'in elenip elenmeyeceği belli olacak.


Etiketler; #survivor
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.