Survivor kim elendi? Ödül oyununu kim kazandı? Survivor 2016 oylama sonucu ve SMS sonuçları

Survivor 2016'da dün oynanan dokunulmazlık yarışmasını kaybeden taraf ünlüler oldu. Peki Survivor'da kim elendi? Konsey'de oylama yapan ünlüler yaptığı oylamada Tuğba Özay'ı eleme adayı çıkardı. Peki Survivor 2016'da 4 üncü eleme adayı kim olacak. Survivor ödül oyununu kim kazandı. Bireysel Dokunulmazlığı kazanan Atakan kimi söyleyecek? Survivor Ünlüler Gönüllüler eleme adayları kim? Survivor ile ilgili detaylar haberimizde.

Survivor kim elendi? Ödül oyununu kim kazandı? Survivor 2016 oylama sonucu ve SMS sonuçları
25 Nisan 2016 Pazartesi 23:35

Survivor 2016'da heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Bu yıl ünlüler ve gönüllülerin kıyasıya yarıştığı Survivor'da 3 eleme adayı belli olmuştu. Geçtiğimiz hafta Gönüllüler takımı dokunulmazlığı kaybetmiş ve içlerinden eleme için 2 aday çıkarmışlardı. Bu hafta iletişim ödülünü kazanan Gönüllüler, büyük bir performans ile ünlüleri dokulmazlık oyununda yendi ve konseye ünlüler takımını gönderdi. Survivor'da kim elendi?

Bu hafta dokunulmazlığı kaybeden ve ada konseyinde elemeye kalan ünlülerde çok ilginç bir konsey oldu. Dün akşam yapılan oylama sonunda elenme adayı ünlülerden Tuğba Özay oldu. Geçtiğimiz hafta dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Gönüllülerde Serkay Tütüncü ve Gizem Kerimoğlu elemeye kalmıştı. Tugba Özay'ın da katılmasıyla Survivor'da 3 eleme adayı Gizem Kerimoğlu, Serkay Tütüncü ve Tuğba Özay oldu. 

Biraysel Ddokunulmazlık oyununu kazanan bir yarışmacı Survivor'da 4 üncü eleme adayını söyleyecek

Bireysel Dokunulmazlık yarışmasını kim kazandı?

Ünlülerde bireysel dokunulmazlık yarışmasını Atakan kazandı

Survivor Ödül Oyununu kim kazandı?

Gönüllülerin ödül oyunu şansızlığı devam ediyor. İletişim ödülleri oyunlarını kazanan Gönüllüler takımı, diğer ödül oyunlarında başarılı olamıyor. Bu akşam oynanan Helikopter ödül oyununu Ünlüler kazandı ve ödülün sahibi oldu.
 
GİZEM KERİMOĞLU KİMDİR?



Survivor 2016'da birleşme öncesi ilk eleme adayı Gizem Kerimoğlu olmuştu. Gönüllüler takımında yer alan Gizem Kerimoğlu, 28 yaşında ve Tiyatro eğitimi almıştı. Gizem Kerimoğlu'nun boyu 178 cm, kilosu 58'dir. Gönüllüler adasında Semih ile iyi ilişkilerde olan Gizem Kerimoğlu, Semih'in ünlüler takımına geçmesiyle adada yalnız kalmıştır. 

SERKAY TÜTÜNCÜ KİMDİR?



Survivor 2016 Gönüllüler takımında ikinci eleme adayı Serkay Tütüncü oldu. İzmir Tire doğumlu olan Serkay Tütüncü, 25 yaşında ve Survivor'ın en geç oyuncularından birisi. Amatör futbolcu olan Serkayi performansı ile dikkat çeken isimlerden birisi olarak göze çarpıyor. 

TUĞBA ÖZAY KİMDİR?



Türkiye'nin ünlü mankenlerinden birisi olan Tuğba Özay, 1978 yılında dünyaya gelmiştir. 1995 yılında Miss Model of the Word dünya güzellik yarışmasında ikincilik kazanan Tuğba Özay'ın memleketi Trabzondur.

180 cm uzunluğunda olan tuğba Özay, ortaöğrenimini Fenerbahçe Lisesi'nde yapmış, daha sonra Haliç Üniversitesi Konservatuvar ve Tiyatro Bölümü ile eğitim hayatına devam etmiştir. Başlangıçta yelkencilik ve yüzme spor dallarına ağırlık vermiş, daha sonra ise Fenerbahçe voleybol as takımında 5 yıl voleybol oynamıştır. Ayrıca motosiklet tutkusu ile de bilinmektedir.

2001 yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde en iyi manken-model seçilmiştir. Özay, ayrıca birçok dizi filmde rol almış ve program sunuculuğu yapmıştır.

Survivor 2016'da 4.üncü eleme adayı kim olacak?

Survivor'da dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler dün akşam ada konseyinde Tuğba Özay'ı eleme adayı olarak çıkarmışlardı. Bugün ödül oyununu kazanan Ünlüler takımı, bireysel dokunulmazlık oyununu oynadı. Bireysel Dokunulmazlık oyununu kazanan Atakan, Survivor 2016'da birleşme partisi öncesinde gerçekleştirilecek son elemede olacak 4 üncü adayı belirleyecek.


 


Etiketler; #survivor 2016
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.