Söz dizisi yeni sezonuyla bomba gibi geliyor, Söz dizisi yeni sezon fragmanı izle

En çok izlenen asker dizisi Söz, yeni sezona Eylül ayında başlıyor. 12 bölümle ilk sezonu bitiren Söz dizisinde neler olmuştu? Seyirciyi büyüleyerek ekrana kilitleyen Söz Dizisi yeni sezondan ilk fragmanı yayınladı. Heyecanla beklenen Söz dizisi yeni sezon yakında başlıyor...

Söz dizisi yeni sezonuyla bomba gibi geliyor, Söz dizisi yeni sezon fragmanı izle
28 Ağustos 2017 Pazartesi 20:25

Star TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Söz'ün yeni sezon fragmanı yayınlandı. 

Söz dizisinin tanıtım videosunda vatanı için gözünü kırpmadan ölüme yürüyen ‘Özel Kuvvet Timi’, görevden uzaklaştırılmış olmasına rağmen, yurdun dört bir yanında meydana gelen terör eylemlerine kayıtsız kalamayıp verdikleri sözü yerine getirmek için harekete geçiyor. 

Kıdemli üsteğmen ve tim komutanı Yavuz rolünü başarılı oyuncu Tolga Sarıtaş canlandırdığı; vatanı için gözünü kırpmadan ölüme yürüyen bu özel timin diğer mensuplarını, Burak Sevinç, Görkem Sevindik, Mustafa Yıldıran, Eren Vurdem, Aytaç Şaşmaz, Doğukan Polat canlandırıyor. 

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın üstlendiği, senaryosunu Ethem Özışık’ın yazdığı ve bir Özel Kuvvet Timi'nin hikayesinin anlatıldığı ‘SÖZ’, heyecan ve merakla beklenen yeni sezon bölümleriyle Eylül ayında Star TV'de...

SÖZ DİZİSİ SEZON FİNALİNDE NELER OLDU?

Yavuz, hayatının en kritik kararını vermek üzere!

Çolak tam yakayı Yavuz’a kaptırmışken, Sebo’nun yardımıyla kaçmayı başarır ama Yavuz yine peşindedir. Bu sefer iyice köşeye sıkışan Çolak yabancı bir ülkenin üssüne sığınır. Burda da rahat durmaz ve Kıyamet Planı’nı devreye sokar. Türkiye eşi görülmemiş bir tehdit altındadır. Çolak’ı durdurmak için savaş çıkarmak pahasına yabancı ülke üssüne zorla girmek zorundadır. 

Yavuz hayatının en kritik kararını vermek üzeredir. Ya Çolak’ı büyük bedeller ödeyerek durduracak ya da ülkece büyük bir kaos yaşanacaktır. 

SÖZ DİZİSİ YENİ SEZON FRAGMAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.