Songül Karlı ile Evlilik Yolunda bitti mi? Songül Karlı'dan açıklama

TV8 ekranlarında izdivaç programı sunan Songül Karlı'nın programı yayından kaldırıldı. Songül Karlı'nın evlilik programı neden kaldırıldı? Songül Karlı programının neden yayından kaldırıldığını açıkladı. İşte tüm merak edilenler...

Songül Karlı ile Evlilik Yolunda bitti mi? Songül Karlı'dan açıklama
27 Şubat 2016 Cumartesi 21:45

Uğur Arslan ile uzun süre evlilik programı sunan Songül Karlı, bir süredir TV8 ekranlarında tek başına program yapmaya başlamıştı. Songül Karlı, kendini programını diğer izdivaç programlarından ayrı tutmuş ve rakipleriyle ilgili sert açıklamalarda bulunarak "söyleyeceklerime değmezler" diyerek eleştirilerde bulunmuştu.

Songül Karlı, reytinglerde ilk 100'e giremediği için programının bittiğini açıkladı.

TV8 ekranlarında " Songül Karlı ile Evlilik Yolunda" programı yayına başlayalı henüz bir buçuk ay olmasına rağmen istenen ilgiyi göremedi. Reytinglerde ilk 100'e bile giremeyen Karlı'nın izdivaç programı yayından kaldırıldı. 

Reytinglerde ilk 100'e bile giremeyen programının yayından kaldırılma sebebi olarak RTÜK’ün açıklamalarını gösteren Songül Karlı, açıklamasında, "Evlilik programları artık amacı dışına çıktı." ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.