Replika Saat

Replika saat ile ilgili tanıtıcı haberimiz.

Replika Saat
25 Temmuz 2016 Pazartesi 21:49

Asya'da üretimi gerçekleştirilerek dünya ülkelerinde satış pazarındaki yerini alan replika saatler, 90'lı yıllardan sonra internet üzerinden yaptığı satışlar ile popüler ürünler arasında yerini almaya başladı. Hediyelik olarak üretimi yapılmış olan ürünlerden yüksek kalitedeki başyapıtlara kadar birden farklı kategorilerde replika saatleri görmek mümkündür. Orjinal ürünlerine göre daha düşük oranlarda bulunan malzemeleri kullanmakta olan replika saatler, ilk sırada Çin yer almak üzere Asya'nın farklı ülkelerinde üretimi yapılmaktadır. Replika saat mekanizmaları ise genel olarak Japonya'da üretilerek getirilmektedir. Diğer yandan kaliteli olan replikalar 316L kalitedeki çelikten üretilmektedir. Bunun yanı sıra üst düzeydeki bir kurumun resmi anlamda bir standardı bulunmuyor olsa da üreticilerin çeşitli kriterleri göz önünde bulundurarak belirlenmiş C kalite ile A+++ kalite aralığındaki ürünleri satışa sunmaktadır.

Genel anlamda internet üzerinden satışı gerçekleştirilmiş olan replika saatleri satın alınması durumunda problemler ile karşılaşmamak adına replika kalite seviyesi hakkında bilgi edinerek siparişlerinizi geçmenizde fayda getirecektir. Replika saatler kalite açısından A+, A++, A+++ olmak üzere 3 gruptan meydana gelmektedir.

A+ ürüne açıklık getirecek olur isek, üzerinde yer alan kadranları çalışmaz ve sadece görsel anlamdaki benzeridir. Metal üzerine kaplama yapılarak üretimi yapıldığı için oksitlenme ve paslanma gibi problemler ile karşılaşmanız mümkündür.

A++ ise, üzerindeki yer alan kadranlarından takvim çalışması yaparken, bunun dışındaki kadranlar da manuel şekilde ayarlama yapmaktadır. Metal üzerine kaplanma yapıldığı için yine A+ da olduğu gibi oksitlenme ve paslanma ile karşılaşılabilir.

A+++ modelde üzerinde bulunan kadranların tamamı sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Orjinalinde ki gibi kronometre olarak çalışır. Saniye kronometresine bağlı bir şekilde çalışma gösteren dakika kronometresi, gece gündüz ve tarih göstergesi olmak üzere hepsi sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. Ayrıca 316 L çelik kasaya sahip olmasından dolayı paslanma ve oksitlenme gibi durumlar ile karşılaşılmaz. Alınacak darbelere karşı dayanıklı ve çizilmeyen camlara sahiptir. Orjinal olandan ayırt edilemeyecek kadar kaliteli bir üründür. Oldukça uzun ömre sahip olması da kendisine katmış olduğu diğer artı bir özelliğidir.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.