Recep İvedik Lakaplı Şahan Gökbakar O Kişiye Hakaret Ettiği Hasebiyle 4 Bin TL Tazminat Ödeyecek! Şahan Gökbakar Kimdir?

Recep İvedik Lakabıyla gönüllere taht kuran Şahan Gökbakar O Kişiye Hakaret Ettiği Hasebiyle 4 Bin TL Tazminat Ödeyecek. Yaptığı sinema filmleri ile büyük beğeniler toplayan ve büyük gişe rekorları kıran Şahan Gökbakar, Hüseyin Avni Danyal'a SMS ile hakaret ettiği gerekçesi ile dava açılmıştı. Dava açıklandı, Şahan Gökbakar'ın 4 bin lira tazminat ödemesine karar verildi.

Recep İvedik Lakaplı Şahan Gökbakar O Kişiye Hakaret Ettiği Hasebiyle 4 Bin TL Tazminat Ödeyecek! Şahan Gökbakar Kimdir?
20 Şubat 2016 Cumartesi 10:37

Recep İvedik Lakabıyla gönüllere taht kuran Şahan Gökbakar O Kişiye Hakaret Ettiği Hasebiyle 4 Bin TL Tazminat Ödeyecek. Yaptığı sinema filmleri ile büyük beğeniler toplayan ve büyük gişe rekorları kıran Şahan Gökbakar, Hüseyin Avni Danyal'a SMS ile hakaret ettiği gerekçesi ile dava açılmıştı. Dava açıklandı, Şahan Gökbakar'ın 4 bin lira tazminat ödemesine karar verildi.

Son filmi Osman Pazarlama ile her zamanki gibi yine büyük bir patlama yapacağı düşünülen Şahan Gökbakar'a İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi tarafından 4 bin Lira tazminat ödemesine karar verildi. 
Özellikle Recep İvedik tiplemesi ve filmleriyle gişe rekorları kıran, yaptığı tiplemeler ve komik videolarla milyonların sevgisini kazanan Şahan Gökbakar Kenan Erçetingöz'ün sunduğu bir televizyon programında Recep İvedik filmini eleştiren Hüseyin Avni Danyel'e hakaret içeren SMS attığı öne sürülmüştü.

Ünlü oyuncu Şahan Gökbakar oyuncu Hüseyin Avni Danyal'a hakaret ettiği gerekçesiyle 4 bin lira tazminat ödeyeği açıklandı.Mahkeme, Gökbakar'ın 8 bin lira tazminat ödemesine karar verdi.Ancak bu karar Yargıtay …

İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne başvuran Danyal, Kenan Erçetingöz’ün sunduğu bir televizyon programında “Recep İvedik” filmini eleştirdiğini bunun üzerine Gökbakar’ın Erçetingöz’e SMS atarak kendisine hakaret ettiğini öne sürmüştü.

HAKARET DAVASINDA KARAR


Danyal, Gökbakar’ın “orta yaşlı sahtekâr” ve “iki arada bir derede kalmış yavşak ruhlardan kurtulalım” kısa mesajların internette yayınlamasının ardından

Recep İvedik tiplemesiyle herkesin gönlüne taht kuran Şahan Gökbakar oyuncu Hüseyin Avni Danyal’a hakaret ettiği gerekçesiyle 4 bin lira tazminat ödeyeği açıklandı.Mahkeme, Gökbakar’ın 8 bin lira tazminat ödemesine karar verdi.Ancak bu karar Yargıtay tarafından bozuldu. Yargıtay’ın bozma ilamı doğrultusunda kararını veren mahkeme, bu defa Gökbakar’ın 4 bin lira tazminat ödemesine hükmetti. 

ünlü komedyenden 20 bin lira manevi tazminat istemişti. Mahkeme, Gökbakar’ın 8 bin lira tazminat ödemesine karar verdi.Ancak bu karar Yargıtay tarafından bozuldu. Yargıtay’ın bozma ilamı doğrultusunda kararını veren mahkeme, bu defa Gökbakar’ın 4 bin lira tazminat ödemesine hükmetti. 
Geçtiğimiz yıl yaptığı düğün ile Selin Ortaçlı ile dünya evine giren Şahan geçtiğimiz aylada bebek sahibi oldu,Ünlü Komedyen 1 yetmez 4 olsun diyerek 4 çocuk isteğini bildirdi.Son zamanların en büyük çıkışını yapan oyuncularından birisi olan özellikle Recep İvedik rolü ile 7 den 77 ye herkesin beğenisini kazanan Şahan Gökbakar 1 çocuk sahibi oldu ama gözünü yine fazlasına çıktı.Osman Pazarlama filmi ile bomba gibi geri dönmekte olan efsane süper komedyen Şahan Gökbakar gündeme yaptığı açıklamalar ile geldi. Ünlü Komedyen Gökbakar kalabalık bir aile olmak istediğini ifade etti. Sosyal medya hesabından çocuk itirafında bulunan başarılı komedyen Şahan Gökbakar “eşinin eski soyadını mı kullanıyor” sorusuna “bide öyle bir şey yok eşimin adı Selin Gökbakar” diye yanıt veren Gökbakar sözlerine “ayrıca eşime söylemedim ama 4 çocuk istiyorum” sözleri ile şok etti.


Geçtiğimiz günlerde ilk çocuğunu kucağına alan usta oyuncu Şahan Gökbakar geçtiğimiz gün basın mensuplarına ilginç açıklamalarda bulundu. Uzun bir aradan sonra ekranlara bomba gibi geri dönen komedyenin yaptığı aile açıklaması ile büyük oldu.Usta oyuncunun şu sıralar keyfi yerinde. Önceki gün gazetecilerle yaptığı sohbette iki buçuk aylık olan oğlu Deniz Efe’den sonra mülayimleştiğini söyleyen Şahan Gökbakar “Herkes benim oğlum olduğu için tombik bişey bekliyordu ama ince ve uzun şeytan tüyü olan çocuk dedi.Ardından bir gazetecinin yönelttiği “eşinin eski soyadını mı kullanıyor” sorusuna “bide öyle bir şey yok eşimin adı Selin Gökbakar” diye yanıt veren Gökbakar sözlerine “ayrıca eşime söylemedim ama 4 çocuk istiyorum” diyerek devam etti.

Kısa süre sonra vizyona girecek olan yeni sinema filmi ‘Osman Pazarlama’ filmi ile sinema severlere kahkaha tufanı yaşatmaya hazırlanan ünlü komedyen dün basın mensupları ile yaptığı röportajda baba olmanın güzelliklerinden bahsetti.Çiçeği burnunda baba, oğlu Deniz Efe’nin kendisinin olumlu yönde etkilediğini söyledi.Gökbakar, “Benim oğlum olduğu için herkes tombik olmasını bekliyordu ama uzun ve ince oldu. Şeytan tüyü olan bir çocuk. Gözleri çok güzel. Evlat sevgisi çok güzelmiş. Baba olunca mülayimleştim; yürek olarak değiştim.” dedi.Ayrıca bu düşüncesini eşine söylemediğini ancak ileride kalabalık bir aile olmak istediğini belirtti. 

Recep İvedik tiplemesiyle herkesin gönlüne taht kuran Şahan Gökbaka 2009 yılında gişe rekorları kıran Recep İvedik 2 filminde giydiği kırmızı ceketinin fotoğrafını paylaştı.Recep İvedik yapınca olmuyor da Valentino yapınca mı oluyor Açıklamasına Şahan Gökbakar bu paylaşımı her zaman olduğu gibi yine yorum ve beğeni yağmuruna tuttu.

Şahan Gökbakar, dün instagram hesabından paylaştığı bir fotoğrafla yine olay yarattı. Ünlü komedyen, 2009 yılında gişe rekorları kıran ‘Recep İvedik 2’ filminde giydiği kırmızı ceketinin fotoğrafını paylaştı.Şahan Gökbakar, bu karenin yanına da İtalyan modacı Valentino’ya ait bir ceketi koydu. Ünlü komedyen ejderha baskılı ceketlerin altına da şöyle yazdı: “Recep İvedik yapınca olmuyor da Valentino yapınca mı oluyor?” Şahan Gökbakar’ın bu paylaşımı, her zaman olduğu gibi yine yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu. Recep İvedik filmleri ile 7 den 77 ye herkesin beğenisi kazan Şahan Gökbakar geçtiğimiz aylarda baba oldu.Eşi Selin Ortaçlı gebe iken aldığı o kiloları tez zamanda vermesi dikkatlerden kaçmadı.Osman Pazarlama adlı filmi ile zirveye oturan Şahan Gökbakar’ın daha yeni doğum yapan lohusa eşi Selin Ortaçlı daha yeni doğum yapmasına rağmen görüntüsü ile şaşırttı. Tüm hamilelik kilolarını veren ve fit görünümü ile herkesi şaşırtan Selin Ortaçlı Etiler Akmerkezde muhabirlere yakalandı. Hamilelik kilolarından kısa sürede kurtulduğunu iddia eden ünlü güzel görüntüsü ile mest etti. 

Şahan Gökbakar 2012’de aşk yaşamaya başladığı iç çamaşırı tasarımcısı Selin Ortaçlı ile Mayıs 2015’te Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’da evlenmişti.Aralık 2015’te de oğulları Deniz Efe dünyaya gelmişti. Selin Ortaçlı önceki gün Etiler Akmerkez’de objektiflere yansıdı.Hamilelik kilolarından kurtulan Ortaçlı fit haliyle dikkat çekti. Şahan Gökbakar’la 2012 yılında birlikte olmaya başlayan tasarımcı Selin Ortaçlı, bu beraberliği Mayıs 2015’te Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’da yapılan bir evlilikle taçlandırmıştı.Evlilikten yedi ay sonra Aralık 2015’te oğlu Deniz Efe’yi dünyaya getiren Selin Ortaçlı, önceki gün Etiler Akmerkez’de magazin muhabirlerinin objektiflerine yakalandı. Hamilelik kilolarından kısa sürede kurtulduğu gözlenen Selin Ortaçlı fit haliyle dikkat çekti.

Son yılların en büyük çıkışı yapan ve geçtiğimiz yılda Selin Ortaçlı ile dünya evine girerek birde çocuk sahibi olan Şahan Gökbakar’ın eşine yazdığı not dikkatlerden kaçmadı.Ekranların en çok izlenen film serisinin baş mimarlarından birisi olan Recep İvedik serisi ile gişe rekorları kıran Şahan çocuğunun anasına o jesti yaptı gönlünde taht kurdu.Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, eşi Selin Ortaçlı’nın yeni yaşını sürpriz bir doğum günü partisiyle kutladı. Balıkçı Abdullah adlı mekanda yapılan kutlamaya Büşra Pekin, Togan Gökbakar, Ersay Üner gibi ünlü isimler de katıldı. Geçtiğimiz ay Deniz Efe adını verdikleri bebeklerini kucağına alan çift gecede duygusal anlar yaşadı.


Balıkçı Abdullah adlı mekanda yapılan kutlamaya Büşra Pekin, Togan Gökbakar, Ersay Üner gibi ünlü isimler de katıldı.Geçtiğimiz ay Deniz Efe adını verdikleri bebeklerini kucağına alan çift gecede duygusal anlar yaşadı.Selin Ortaçlı’nın pastasının mumlarını üflerken çektiği fotoğrafı Instagram hesabına yükleyen ünlü komedyen Şahan Gökbakar, o karenin altına “İyi ki doğdun sevdiğim kız” yazdı.Gişede yakaladığı başarıyı özel hayatında da bulan Şahan Gökbakar, önceki gün eşi Selin Gökbakar’a sürpriz yaptı. Geçtiğimiz haftalarda baba olan Şahan Gökbakar, eşinin doğum gününü sosyal medya hesabından da kutladı. Selin Gökbakar’ın pastasını üflerken çektiği bir pozunu instagram’da paylaşan ünlü komedyen, “İyi ki doğdun sevdiğim kız” notunu düştü.Şahan Gökbakar’ın bu paylaşımı beğeni rekoru kırarken, fotoğrafa sevenlerinden tebrik mesajları yağdı.Ünlü komedyen gelen tebriklere tek tek teşekkür etti.3 yıldır aşk yaşayan Selin Gökbakar ile Şahan Gökbakar, 23 Mayıs’ta Prag’da sürpriz şekilde evlenmişti.İkili, mutluluklarını Deniz Efe ismindeki oğullarıyla taçlandırmıştı.Şahan Gökbakar ve Selin Ortaçlı çifti Selin Ortaçlı tam dört aylık hamileyken Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’da dünya evine girmiş olup evlenmişlerdir.henüz daha yeni dünyaya gelen oğulları ile mutlu günler geçirirken Şahan Gökbakar eşi Selin Ortaçlı’ya sürpriz yaptı.Şahan Gökbakar Selin Ortaçlı’ya sürpriz doğum günü partisi düzenledi.Balıkçı Abdullah adlı mekanda kutlama yapılırken konuklar arasında Büşra Pekin Togan Gökbakar, Ersay Üner gibi ünlü kişiler de vardı.Geçen ay kucaklarına Deniz Efe adlı erkek bebeklerini kucağına alan iki çift yeniden duygusal anlar yaşadı. 

Geçtiğmiiz günlerde gündeme daha yeni oğlunu kucağına alması ile gelen ve ayrıca Recep ivedik tiplemesiyle milyonların gönlüne taht kuran ünlü komedyen Şahan gökbakar izinsiz markasını kullanan bir kişiye ve filmini yayınlayan bir şirkete dava açtı. Gökbakar’ın şirketi Çamaşırhane Film Yapım AŞ ise Recep İvedik 4′ filmini 6 kez yayınlayan Alyanak Yayıncılık Ticaret Sanayi ve Pazarlama AŞ’nin işlettiği Doğu Tv’den şimdilik izinsiz yayın nedeniyle 3 bin liranın tahsilini talep etti. 

İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’ndeki davaya göre; Gökbakar ‘Recep İvedik’ markasını 2009’da tescil ettirdi. Turuncu renk, ince çizgili, yakası açık gömlek, birleşmiş kaşlar, sakal ve pantolon karakteriyle ‘Recep İvedik’ markasının hak sahibi olduğunu belirten Gökbakar, kendisinden izin almadan internet üzerinden oyuncağını satan davalı Üzeyir Çelik’ten şimdilik 3 bin 500 liranın tahsilini istedi. Dilekçede “Piyasadaki bu oyuncağın toplatılmasını ve ‘Recep İvedik’ markasına tecavüzün tespitini, durdurulmasını, ortadan kaldırılmasını ve ihlal tazminatı olarak şimdilik 3 bin 500 liranın davalıdan tahsilini talep ediyoruz” dendi. Gökbakar’ın şirketi Çamaşırhane Film Yapım AŞ ise ‘Recep İvedik 4’ filmini 6 kez yayınlayan Alyanak Yayıncılık Ticaret Sanayi ve Pazarlama AŞ’nin işlettiği Doğu Tv’den şimdilik izinsiz yayın nedeniyle 3 bin liranın tahsilini talep etti. 

Recep İvedik filmi ile büyük nam kazanan Şahan Gökbakar gündeme yeni doğan bebeği ile geldi. Geçtiğimiz aylarda Selin Ortaçlı ile dünya evine giren Şahan Gökbakar’ın eşi hamile idi. Eşi doğum yapan Şahan Gökbakar sosyal medyadan bebeğinin fotoğrafını paylaştı ve “Maşallah minik tavşanımla oturuyoruz.. Deniz Efe ile baba-oğul keyfi. Allah isteyen herkese nasip etsin. Yok böyle bir şey… Allah yavrularımızı kötülüklerden, kem gözlerden korusun.. Sevgimiz onları sarsın…Derken altını doldurdu:)) oooof be” sözlerinde bulundu.


Geçtiğimiz mayıs ayında dünya evine giren başarılı oyuncu Şahan Gökbakar ve yeni anne olan eşi Selin Ortaçlı’nın dört gün evvel adını Deniz Efe koydukları oğulları dünyaya gözlerini açtı. Gerçektende baba olmanın heyecanını en yüksek seviyelerde yaşayan başarılı oyuncu Şahan Gökbakar’ın mutluluğuna kelimeler yetmez. Ünlü oyuncu Şahan Gökbakar Instagram hesabı üzerinden oğlu Deniz Efe ile beraber olduğu bir fotoğrafı harika bir not eşliğinde takipçileriyle paylaştı.Geçtiğimiz mayıs ayında evlenen Şahan Gökbakar ve Selin Ortaçlı’nın dört gün önce ismini Deniz Efe koydukları oğulları dünyaya geldi.

“MİNİK TAVŞANIMLA OTURUYORUZ” YAZDI
Oğlu ile ilk pozunu sosyal medyadan paylaşan Gökbakar, fotoğrafın altına şu notu düştü: “Maşallah minik tavşanımla oturuyoruz.. Deniz Efe ile baba-oğul keyfi. Allah isteyen herkese nasip etsin. Yok böyle bir şey… Allah yavrularımızı kötülüklerden, kem gözlerden korusun.. Sevgimiz onları sarsın…Derken altını doldurdu:)) oooof be” 


Recep tiplemesiyle hesin gölünde taht kuran ünlü komedyen şahan gökbakar bir erkek babası olduğunu Instagram hesabından duyurdu.Şahan gökbakar oğlu olduğunu ve çok duygu dolu anlar yaşadığını açıkladı. Doğumdan hemen sonra çocuğunun fotoğrafını küvezde paylaşan Şahan Gökbakar, duygularını ve sevinçlerini instagram üzerinden yayınladığı fotoğrafta iletti.


Oğlunun küvezde bir fotoğrafını paylaşan Şahan Gökbakar, duygularını Instagram hesabından böyle ifade etti:Veeeeee BABA oldum… Ne kadar sevgim varsa kalbimde evlat için. hepsi senin olsun oğlum! Hayatımızın bir ömür boyu sürecek en özel filminde sağlıkla huzurla yer almak nasip olsun seninle beraber oğlum. Bildiklerimi ben sana ögreteyim bilemediklerimi de sen bana yaşat. Anneni hiç üzme, bana bu mutluluğu yaşatan kadındır o, canımdır. Senin kadar onu da sevdiğimi unutma:) Her daim yanımda olan, bana güç kuvvet veren, gururların, başarıların en büyüklerini yaşatan tüm sevenlerimin duaları ve yürekten sevgileri senin de üzerine olsun! Allah tüm evlatlarımızı bizlere bağışlasın…

Recep İvedik, 21 Şubat 2008’de vizyona giren, Şahan Gökbakar’ın oynadığı sinema filmi. Recep İvedik karakterinin TV’de tutmasının üzerine çekilmiştir. Fragmanı, Mart 2008 itibari ile YouTube adlı video paylaşım sitesinde yaklaşık 5 milyon 750 bin kez izlenen film, topladığı büyük ilginin ardından 21 Şubat 2008’de 230 kopyayla vizyona girmiştir. İlk üç gününde 791.536 kişi tarafından izlenen Recep İvedik, Türkiye’de ilk 3 gününde en çok izlenen filmler sıralamasında ikinci sıraya yerleşmiştir.[2] 17 günde 3 milyon 150 bin kişi tarafından izlenmiştir. [kaynak belirtilmeli]

Recep İvedik sokakta bulduğu bir cüzdanın Antalyalı çok önemli bir iş adamına ait olduğunu öğrenince güneye doğru yola koyulur. Yol boyunca birbirinden komik sürprizlerle karşılaşan Recep sonunda Antalya’ya varır ve cüzdanı turizmci Muhsin Bey’e teslim eder. Muhsin Bey ona para ile otelinde kalmasını teklif eder. Recep bunu kabul etmez ve tam giderken, çocukluk aşkı Sibel’i görür ona kendini beğendirmeye çalışır. Ancak Sibel, onu tanımaz. Bunun üzerine Recep otelde kalmayı kabul eder. Recep otelde Sibel’e yaranmaya çalşırken birbirinden komik olaylar yaşar. Güngörenden çıkma olaylı adamdır.

Recep İvedik tiplemesiyle milyonların gönlüne taht kuran usta oyuncu Şahan gökbakar yine herkesin taktirini kazandı. Ünlü komedyen Şahan Gökbakar Eşi Selin Gökbakar ile şimdilerde oğlunu kucağına almak için gün sayan ünlü komedyen birçok firma tarafından hediye yağmuruna tutuldu. Şahan Gökbakar bunun yerine kıyafet ve mama gibi armağanların yardıma muhtaç insanlara ulaştırılmasını istedi. 

Recep İvedik tiplemesiyle milyonların gönlünde taht kuran Şahan Gökbakar, yine takdirleri topladı. Eşi Selin Gökbakar ile şimdilerde oğlunu kucağına almak için gün sayan ünlü komedyen, birçok firma tarafından hediye yağmuruna tutuldu. 

BEDAVAYA HAYIR 


Doğacak oğlu ve eşi için şirketine yüzlerce hediye gönderilen Şahan Gökbakar, birçok ünlüye örnek olacak bir tavır sergiledi. Ünlü komedyen, arkadaşlarının yolladığı hediyeler hariç gelen hiçbir hediyenin reklamını sosyal medyadan yapmadı. Şahan Gökbakar, bunun yerine kıyafet ve mama gibi armağanların yardıma muhtaç insanlara ulaştırılmasını istedi. 

SIKI ÖNLEM! 


Sosyal medyadan açıkça kendisine hediye gönderilmesini isteyen birçok ünlünün aksine başarılı komedyenin sergilediği bu tavır, “Şahan, neden milyonlar tarafından sevildiğini bir kez daha gözler önüne serdi” dedirtti. Bu arada Selin ve Şahan Gökbakar’ın çocuklarının fotoğraflarının yazılı ve görsel basında yer almaması için şimdiden hastane yetkilileriyle görüşüp sıkı önlem aldıkları da konuşuluyor

ŞAHAN GÖKBAKAR KİMDİR?


Şahan Gökbakar, okul hayatına Ankara’da başladı[1] ve ilk, orta, lise öğrenimini ODTÜ Koleji’nde tamamladı. ODTÜ Koleji’nden 1997-1998 eğitim döneminde Sosyal Bilimler Bölümü’nü bitirdi. 1998 yılında Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü’ne 350 kişi arasında ilk dörde girerek[1] başladı ve bu bölümden 2002 yılında mezun oldu. Babası Osman Selçuk Gökbakar, Şahan’ın 8. yaş gününde (22 Ekim 1988) günü bir trafik kazasında hayatını kaybetti.Mezuniyeti’nden sonra İstanbul’a yerleşen Gökbakar, bir süre çeşitli reklam seçmelerine katılarak şansını denedi. Sonrasında “Zıbın” isminde bir program hazırladı ve bu program 2003’ü 2004’e bağlayan yılbaşı gecesi tv8’de yayınlandı.

Zıbın programında çoğu reklam ve olayları alaya alırken mizah ve düşünceyi birleştirmişlerdir. Ayrıca TRT 1’de pazar günleri canlı yayınlanmış “7. Gün” programında beş hafta boyunca sunuculuk yaptı. Ardından daha önce Kamil Güler’in sunduğu Zoka isimli gizli kamera yarışma programının sunuculuğunu ve oyunculuğunu yapmaya başladı ve 13 bölüm devam ettirdi.Zoka’dan sonra yine tv8’de Alper Mestçi ile beraber “Dikkat Şahan Çıkabilir” isminde bir antimedya-skeç şov hazırladı ve bir sezonu 15 bölüm ile geride bıraktı. Özellikle yaptığı Recep İvedik, Bülent Binbaş ve Küçük Oskar tiplemeleriyle ilgi çekti. 2007 yılında NTV’de yayınlanan Kime Diyorum Ben adlı reality show programını hazırlamıştır. 22.02.2008 tarihinde vizyona giren ve Dikkat Şahan Çıkabilir programındaki tiplemelerden biri olan Recep İvedik filmi Türk sinema tarihinde en fazla izlenen filmlerden biri olmuştur. Ayrıca Kanal 1’de 4 bölüm olarak rol aldığı Kolay Gelsin adlı doğaçlama sitkom yayınlanmıştır.

SELİN ORTAÇLI KİMDİR?


Asıl adı Ayla Selin Ortaçlı olan oyuncu 24 Aralık 1986 doğumludur. Ortaokul ve liseyi İtalyan Lisesi’nde okuyan oyuncu, Yeditepe Üniversitesi’nde İtalyanca Sanat ve Tasarım Bölümü’nü okudu. Daha ilkokul yıllarında Hayalimdeki Giysi adlı tasarım yarışmasında birinci oldu. 2006 yılında Fashion Tv tarafından düzenlenen yarışmada Gelecek Vadeden En İyi Kadın Model ödülüne layık görüldü.Moda tasarımcılığı ile uğraşan model 2009 yılında SeLingerie adında kendi markasını kurdu. 2010 yılında Şahika Tekand’dan bir yıl boyunca oyunculuk dersi aldı. Kamera karşısına ilk olarak Doktorlar dizisiyle geçen oyuncu; 2011 yılında Araf Zamanı adlı diziyle oyunculuk kariyerini pekiştirdi. Kara Para aşk ve Kalp Hırsızı dizileriyle birlikte kariyerini sürdürmeye devam etti.23 Mayıs 2015 tarihinde oyuncu Şahan Gökbakar ile Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’da evlendi.

Filmleri ve Dizileri :
2014 – Kara Para Aşk (TV Dizisi )
2014 – Kalp Hırsızı (Filiz) (TV Dizisi )
2012 – Araf Zamanı (Nazlı) (TV Dizisi )
2010 – Doktorlar 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.