Nescafe Çekiliş Sonuçları 2016 - BMW ve iPhone 6s kazanma fırsatı yakala

Nescafe birbirinden özel hediyeler dağıtmaya devam ediyor. Nescafe çekiliş sonuçları 2016 ne zaman açıklanacak? Nescafe 3'ü bir arada paketlerinden çıkan kodu gönderen kişiler BMW, 333 iPhone 6s kazanma fırsatı yakalıyor.

Nescafe Çekiliş Sonuçları 2016 - BMW ve iPhone 6s kazanma fırsatı yakala
20 Nisan 2016 Çarşamba 10:38

Milyonlarca kişinin beğendiği kahve dünyasının bir numarası nescafe ödüllü çekiliş ile birbirinden güzel hediyeler dağıtıyor. Birçok kişinin hayalini kurduğu BMW marka otomobil ve IPhone marta telefon hediye eden Nescafe BMW çekiliş sonuçları ne oldu?

Birçok kişi içtikleri Necafe paketlerinden çıkan çekiliş kodunu, Nescafe resmi internet sitesinden çekilişe katıldılar. Çekilişe katılan kişilerin başvuru formunu doldurması da gereklidir. Başvuru Formunda çekilişe katılan kişiden, ad,soyad, adres, telefon, çekiliş kodu ve güvenlik kodunun doldurulması isteniyor.

Nescafe 3'ü bir arada paketleri içerisinden çıkan çekiliş kodu ile kişiler bir kez katılım gerçekleştirebiliyor. Çekilişe katılan kişilerin kodu girdikten ve başvuruyu yaptıktan sonra herhangi bir fiş, fatura saklamalarına gerek kalmıyor. 

Çekiliş Ne zaman açıklanacak?

Nescafe 2016 BMW çekiliş sonuçları 24 Nisan 2016 tarihinde belli olacak. Çekilişi kazanan adaylardan çekiliş kodunu göderdiği Nescafe 3'ü bir arada paketlerinin yanında getirilmesi istenecek. O yüzden çekilişe katılan adayların kesinlikle kodu gönderdiği Nescafe 3'ü bir arada paketini saklaması gerekiyor. 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kadir kızılkaya - 8 yıl önce
Çok ıstıyorum arabam yok ondan makbule geçer olursa