Minur Özkul'un kızından son dakika açıklaması

Yeşilçam'ın dev isimlerinden Minur Özkul, KOAH ve DEMANS hastalıklarıyla mücadelesine yenik düştü. Evinde hayatını kaybeden 93 yaşındaki Özkul için kızı açıklama yaptı.

Minur Özkul'un kızından son dakika açıklaması
05 Ocak 2018 Cuma 14:06

Bugün gelen acı habere göre Hababam Sınıfı isimli filmle hafızalara kazınan Münir Özkul, bu sabah saatlerinde yaşamını yitirdi. Uzun bir süredir KOAH ve DEMANS hastalıklarıyla mücadelesini sürdüren Özkul, yaşam savaşını kaybetti.

Münir Özkul'un yaşamını yitirmesinin ardından kızı Güner Özkul, babasının vefatına ilişkin son dakika açıklaması gerçekleştirdi. Evinin önünde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Güner Özkul, 'Uzun bir süreçti. Defalarca asılsız haberlerle bugüne hazırlanmış olduk. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'a tedavi sürecinde bizi hiç yalnız bırakmadığı, yardımcı olduğu için çok teşekkür ediyorum.'

Güner Özkul, cenaze töreni için şu bilgileri verdi;

"Büyük bir ihtimalle Zincirlikuyu'ya defnedilecek. Pazar gününü düşünüyoruz. Çok küçük bir ihtimal pazartesi günü. Muhsin Ertuğrul Tiyatrosu'nda tören düzenlecek daha sonra Teşvikiye Camii'nden uğurlayacağız"

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.