Kurtlar Vadisi Pusu ne zaman yayınlanacak?

Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni sezonu heyecanla bekleniyor. Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizilerinden Kurtlar Vadisinin ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacağı merak ediliyor. Peki Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon ne zaman başlıyor ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte merak edilenler.

Kurtlar Vadisi Pusu ne zaman yayınlanacak?
03 Ekim 2016 Pazartesi 15:26

300 bölümü deviren diziyi yıllardır zirvede tutan hayranları Kurtlar Vadisinin ne zaman ve hangi kanalda yayınlanacağını merak ediyor. Peki Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda hangi kanalda ve ne zaman başlayacak? İşte merak edilenler haberimizde. 

Kurtlar Vadisi ülkenin gündemine farklı bir yorum getirerek anlattığı kurmaca hikayesi her sezon merakla beklendi ve çok izlendi ve sonunda Kurtlar Vadisi Pusu hayranlarının beklediği haber geldi. Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda Kanal D ekranlarında olacak. Başrollerinde, Necati Şaşmaz, defne samyeli, Cahit Kayaoğlu, Erhan Ufak gibi usta oyuncuların yer aldığı dizi, yeni bölümleriyle Ekim ayında izleyicisi ile buluşuyor.

Fenomen dizi Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Yeni sezonda kadrosuna kattığı yeni isimlerle de dikkat çeken Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda kadrosuna en son Arka Sokaklar dizisinde rol alan Uğur Pektaş'ı kadrosuna kattı.

Gürkan Uygun’un diziden ayrılmasının ardından boşluğu bir türlü doldurulamadı. Bunun için yeni sezonda bir dönem Arka Sokaklar’da da rol alan Uğur Pektaş ile temasa geçen Pana Film, başarılı oyuncuyu Kurtlar Vadisi Pusu’da rol alması için ikna etti.

Pana Film’in yapımcılığını üstlendiği Kurtlar Vadisi Pusu ile ilgili başka bir haber de, izleyicilerin ısrarları üzerine aynı ekiple 15 Temmuz darbe girişimini film yapacaklarını duyurdu. Bundan dolayı dizinin başlama tarihinde de bir değişiklik olması izleyiciler tarafından bekleniyor.

Pana Film'in yaptığı duyuru şöyle;



Henüz herhangi bir kanal ile anlaşmayan Kurtlar Vadisi Pusu'nun akıbeti merak ediliyor. Görüşmelerin tıkandığı ifade edilirken, Vadi hayranları dizinin yayınlanacağı tarihi merakla bekliyor. Geçtiğimiz sezon Kanal D ekranında yayınlanan fenomen dizinin bu yıl da Kanal D ekranında sevenleri ile buluşması tahmin ediliyor. Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezon ilk bölümüyle ekim ayında ekranlarda olması bekleniyor. 

15 Temmuz darbe girişimi anlatılacak

Bu sezon yayınlanacak bölümlerde 15 Temmuz 2016 kanlı darbe girişiminin anlatılacağı ifade edilirken, Kurtlar Vadisi Pusu'nun hangi kanalda ve ne zaman başlayacağı tam bir belirsizlik. Dizinin yapımcısı Pana Film son açıklamasının ardından sessizliğini korurken, yeni sezonda hangi kanalda olacağı vadi hayranlarının merak ettiği bir konu. Star TV, ATV, Show TV, TNT, Kanal D'de yayınlanan pusunun yeniden bu kanallardan birisinde yeni sezona başlayacağı belirtiliyor. Bir başka iddia ise Kurtlar Vadisi Pusu'nun TRT1 ekranlarında izleyici ile buluşacak olması. İlerleyen zamanlarda Pana Film'in resmi bir açıklama yapması bekleniyor. 


Kurtlar Vadisi Pusu 1 Dolar'ın şifresi işte Böyle anlatılmıştı


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Dizide bu yıl artık final bekliyoruz.