Kısmetse Olur 9 Haziran fragmanı - 198. bölümden özel anlar

Yayınlandığı ilk bölümden bu yana reyting rekorları kıran Kısmetse Olur 9 Haziran 2016 bölümü yine enfes kesen dakikalara sahne olacak. Birbirinden güzel damat adayları ve gelin adaylarının bir arada yarıştığı Kısmetse Olur 198. bölüm neler yaşanacak? İşte Kısmetse Olur evinden son bölüm tüyoları...

Kısmetse Olur 9 Haziran fragmanı - 198. bölümden özel anlar
08 Haziran 2016 Çarşamba 15:33

Seyirciyle buluştuğu günden bu yana ilgiyle izlenen Kısmetse Olur 9 Haziran bölümü yine enfes kesen olaylara sahne olacak. Aylardır aynı tempoyla devam eden, birbirinden güzel kız ve erkek yarışmacıların adeta kurguyu andırır derecede evde yaşamasını konu edinen Kısmetse Olur 198. bölüm yine izleyenlerden tam not alacak. Onlarca yarışmacının katıldığı, onlarca yarışmacının da elendiği Kısmetse Olur evi her bölümüyle büyük bir ilgi topluyor. Kısmetse Olur son bölümde yine adaylar birbirinden eğlenceli dakikalar geçiriyor. 

KISMETSE OLUR SON BÖLÜM - 8 HAZİRAN ÇARŞAMBA

Yarışmaya son zamanlarda katılan Ali ve Turgay'ın Emre ve Hazal ilişkisiyle ilgili yaptığı yorumlar ilgiyle izlendi. Ayrıca Nur ve Ceyda'nın sohbet ederken Ceyda'nın döktüğü gözyaşları oldukça konuşuluyor. Ceyda'nın içlenip her bir koltukta anım var diye ağlaması evdeki herkes tarafından şaşkınlıkla karşılanıyor. Öte yandan Ceyda, Nur ve Melis'in Turgayla ilgili yaptığı yorumlar da Kısmetse Olur evine bomba gibi düştü. Melis'in Turgay'ın kaşı gözü oynuyor demesi herkes tarafından şaşkınlıkla karşılandı. 

Ayça'ya sorulan Nur'a kızgın mısın sorusu da gündeme bomba gibi düştü Ayça'nın eski sevgilisyle Nur'un ilgilenmesi Ayça tarafından pek hoş karşılanmadı.

KISMETSE OLUR 198. BÖLÜM - 9 HAZİRAN PERŞEMBE

Kısmetse Olur 198. bölüm henüz yayımlanmadı. 9 Haziran 2016 Perşembe bölümü yayımlandığı an buraya eklenecektir. 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.