Kısmetse Olur 30 Mart fragmanı yayınlandı! – İzle!

Kanal D ekranlarının sevilen izdivaç programı Kısmetse Olur 30 Mart Çarşamba yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Her gün farklı bir olayla gündeme gelen Kısmetse Olur evinde yeni bölümde neler olacak merakla bekleniyor. Peki, Kısmetse Olur yeni bölümde neler olacak? Tüm detaylar haberimizde...

Kısmetse Olur 30 Mart fragmanı yayınlandı! – İzle!
29 Mart 2016 Salı 15:54

Geçtiğimiz gün yine kavgaların çıktığı Kısmetse Olur evinde bugüne ise Melis ve Adnan’ın tartışmaları ile Eser ve Cansel’in kavgası damga vurdu. Kısmetse Olur yeni bölümde ilişkilerin nereye doğru yol alacağı merak ediliyor.

KISMETSE OLUR EVİNDE KAVGALAR BİTMİYOR

Pazartesi günü Semih, Murat ve Batuhan’ın gittikleri gece kulübünde çekilmiş fotoğrafları ortaya çıkınca gelinler ve damatlar evi birbirine girmişti. Özellikle birlikte bir yola giren Batuhan ve Ayça arasında yaşanan tartışma çiftin yola devam etmeyeceklerinin merak edilmesine neden olmuştu. Batuhan’ı gece kulübünde bazı kızlarla çekilmiş fotoğraflarla göre Ayça Batuhan’a bağırmış ve Batuhan ise bir daha Ayça’nın yüzünü görmek istemediğini söylemişti.

Aynı zamanda Mehtap ve Ali yeni bir birlikteliğe başlamak üzereyken, Murat’ın görüntülerini gören Mehtap Murat’a beraberlerken de gece kulüplerine gidip gitmediğini sormuştu.

Bugün ise Melis’in Adnan’a Ceyda’nın eski nişanlısı Umut ile aslında yakın arkadaş olduğunu bildiğini ve rol yaptığını söylemesi üzerine hem bir şok yaşanmış hem de tansiyon yükselmişti. Aynı zamanda Eser’in ailesinin kendisini istememesinin önemli olmadığını söyleyen Cansel Eser ile arasında bir tartışma çıkmasına neden olmuştu.

KISMETSE OLUR YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Kısmetse Olur yeni bölüm fragmanında yarın bir çok olayın kopma anı olacağı görülüyor. Cansel Nur’a neden Adnan’la ilgilenmediğini soruyor. Adnan ve Nur’un iyi bir çift olabileceğine gönderme yapan Cansel acaba Nur’un aklına Adnan’ı sokabilecek mi?

Diğer yanda Ali Mehtap’a artık bir aile kurmanın zamanının geldiğini söylüyor. Birbirlerini yeni tanımaya başlayan bu çiftin ilişkilerindeki kırılma noktası yarın ekranlara gelecek.

Batuhan ile yeni bir yola giren Ayça ise Batuhan’ın özür dilemesi sonrasında ona aşık olduğunu itiraf ediyor. Batuhan ise Ayça’yı çok özlediğini söylüyor. İkili arasında buzlar erirken Cansel ve Eser’in arası iyice bozuluyor. Ailesinin Cansel’i istememesi üzerine strese giren Eser ailesine arkasına dönemeyeceğini Murat’a itiraf ediyor. Cansel ise Eser ile olan ilişkisini bir kez daha gözden geçiriyor. Eser ve Cansel aşkı bitecek mi?

Bugün Emre’nin üzerine giydiği kıyafeti eleştirmesi ve değiştirmesi üzerine sinirleri bozulan Hazal ise yarınki bölümde Emre’ye biraz naz yapacak gibi görünüyor. Emre ise ilişkisinin yolunda gitmesi için her şeyi yapacağının sözünü veriyor.

KISMETSE OLUR 137. BÖLÜM FRAGMANI



Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
brn - 8 yıl önce
Fragmanda çalan parça