Kısmetse Olur 28 Mart fragmanı yayınlandı! Uyarı alan 3 damat adayı kim?

Her gün farklı bir gelişmenin yaşandığı Kısmetse Olur’da 28 Mart Pazartesi günü fragmanı yayınlandı. Fragmanda gelin adaylarının şaşırdığı görülüyor. Kısmetse Olur sunucusu Seda Akgül ise 3 damat adayının birden uyarı aldığını söylüyor. Peki, Kısmetse Olur’da bugün neler olacak? Uyarı alan damat adayları kimler? Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz...

Kısmetse Olur 28 Mart fragmanı yayınlandı! Uyarı alan 3 damat adayı kim?
28 Mart 2016 Pazartesi 12:43

Geçtiğimiz gün yaşanan eleme gecesinde yeni gelen gelin adayı Özge Çanlı evden ayrılan isim olmuştu. Emre Ulubeyli ise 10 bin TL değerindeki çeki alarak damatlar evini koruma altına almıştı. Kısmetse Olur’un yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise bugün yaşanacak olaylar sonrasında evin karışacağı görülüyor.

KISMETSE OLUR EVİNDE 3 DAMAT ADAYI DA UYARI ALIYOR!

Kısmetse Olur’un yayınlanan yeni bölüm fragmanında bugün gelinler evinde bir şok yaşanacağı görülüyor. Damatlar evinden Murat, Semih ve Batuhan’ın gece kulübünde başka kızlarla eğlenirken çekilen fotoğraflarının gelinler evinde gösterilmesiyle beraber başta Ayça ve Mehtap olmak üzere tüm ev ahalisi büyük bir şok geçiriyor. Samimi fotoğrafları gören Mehtap Murat’a hesap sorarken, Ayça ise damatlar evini basıyor ve Batuhan’a sert sözler ediyor.

İkili arasında yaşanan tartışma sonrasında Ayça’nın yüzünü bile görmek istemediğini söyleyen Batuhan’ın yanı sıra Ayça ise gelinler evinde ağlamaya başlıyor. Bu görüntülerin ardından Batuhan ve Ayça ilişkisinin bitip bitmeyeceği merak edilirken, Semih ise Nur’a artık kendisinin arkadaşı bile olmadığını söylüyor.

Kısmetse Olur evinin sunucusu Seda Akgül ise 3 damat adayına da uyarı vereceğini açıklıyor. Bu uyarının ardından evde nelerin değişeceğini hep beraber göreceğiz.


KISMETSE OLUR 135. BÖLÜM FRAGMANI

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.