Kısmetse Olur 22 Şubat Kanal D canlı izle, Kısmetse Olur evinde moraller nasıl?

Yarışma programları içerisinde apayrı bir yeri olan, beğeniyle izlenen ve muhabbetin eksik olmadığı Kısmetse Olur 22 Şubat bölümü yine heyecan dorukta! Kısmetse Olur evinden Bedirhan'ın elenmesi ve Nur'un 10 bin liralık ödülü almasıyla bu hafta evde moraller nasıl olacak? Kısmetse Olur 22 Şubat bölümünü Kanal D canlı izleyin. Tüm detaylar haberimizde.

Kısmetse Olur 22 Şubat Kanal D canlı izle, Kısmetse Olur evinde moraller nasıl?
22 Şubat 2016 Pazartesi 09:25

  Sohbetin, aşkın, heyecanın, muhabbetin, eğlencenin ve tansiyonun daima yüksek olduğu evlilik ve yarışma programı Kısmetse Olur 22 Şubat Pazartesi canlı izleyen herkese 21. Haftayla ilgili önemli ipuçları veriyor. Siz de 22 Şubat Pazartesi bölümünü izleyerek yeni haftayla ilgili çok ilginç ayrıntılara vakıf olabilirsiniz. Her bölümü olay yaratan Kısmetse Olur evinin bu bölümü de yine eğlenceli dakikalara sahne olacak.

ROMANTİK YEMEK ÖDÜLÜNE KİM KİMİ GÖTÜRMÜŞTÜ?

21 Şubat Pazar akşamı yayınlanan Kısmetse Olur haftanın finali bölümünde eve yeni giren Bedirhan’ın evden elenmesi ve haftanın ödülü olan 10 bin lirayı Nur’un alması gözleri yeni haftada yaşanacak olaylara çevirdi. Semih ve Nur arasında yaşanan yüzük tartışması olayları yeni bir boyuta taşıyacağa benziyor. Öte yandan Ayça ile Emre’nin ödül yemeğine birlikte gitmesi olayların hangi boyuta geldiğini bir kere daha ortaya seriyor. 

HAFTANIN FİNALİNDE 10 BİN LİRA PARA ÖDÜLÜNÜ KİM ALDI? 

Her hafta haftanın finalinde kızlar veya erkekler tarafından bir yarışmacı evi terk etmek zorunda kalıyor. Ayrıca kızlar veya erkekler tarafından bir kişi 10 bin lira para ödülünü alıyor. 10 bin lira para ödülünü kızlar alırsa kızların tarafından en az oyu alan kişi değil erkekler tarafından en az oyu alan kişi Kısmetse Olur evini terk ediyor. Aynı şekilde erkeklerden biri 10 bin lira para ödülünü alırsa erkeklerin evinden en az oyu alan kişi elenmiyor. Peki bu bölümde 10 bin liralık para ödülünü kim aldı?

10 bin liralık ödülü Nur aldı.

KISMETSE OLUR EVİNDE 20. HAFTA FİNALİNDE KİMLER KORUNUYOR?

Kızlar verdikleri oyla evde Murat’ın kalmasını istiyor ve Murat’ı koruma altına alıyor. Kızlar ise verdikleri oylarla Hazal’ı koruma altına alıyor. 

29. HAFTANIN FİNALİNDE BU HAFTA KISMETSE OLUR EVİNDEN KİM ELENDİ?

Yapılan oylama sonucu Kısmetse Olur evinden elenen isim ise çok şaşıracağınız Bedirhan oldu. 10 bin liralık para ödülünü ise Nur aldı.

Peki 22 Şubat Pazartesi Kısmetse Olur fragmanı yayınlandı mı? Neler olacak?

Yarışmada o kişinin elenmesi heyecanı iyice doruklara tırmandırdı. Evdeki atmosfer farklı boyuta girdi. Ayça ve Emre kendinin eleneceğini düşünüyordu. Ayrıca Bedirhan da eleneceğini düşünüyordu.

KISMETSE OLUR 22 ŞUBAT PAZARTESİ İZLE

Kısmetse Olur evini canlı izlemek için tıklayın.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
H - 8 yıl önce
Hazalin resim lerini neden vermiyorsunuz da Ayça nur 1 2 resim lerini veriyorsunuz Emre'nin de resim leri var o zaman onun da verin emre haxali kabul eder çünkü ikiside aynı çünkü emre hazala sinir oluyorum Hazalin cocugunu emre bilse acaba birakirmi