Kısmetse Olur 22. haftanın finali fragmanı, Kısmetse Olur evinden bu hafta kim elendi, eve kim girecek, Umut Kaya kimdir?

Her hafta eleme heyecanıyla pazar gecesinin en çok izlenen yarışma programı olan 6 Mart Pazar Kısmetse Olur haftanın finalinde bu hafta kim elenecek? Nefeslerin tutulduğu evde eleme anında hangi yarışmacı kimin gitmesi için oy verecek? Kısmetse Olur 22. haftanın finali fragmanı yayımlandı mı? Yarışmacıların özenle seçildiği Kısmetse Olur evine bu hafta kim veda edecek? Kulislerde Umut Kaya'nın Kısmetse Olur evine 6 Mart Pazar günü gireceği söyleniyor, peki Umut Kaya kimdir?

Kısmetse Olur 22. haftanın finali fragmanı, Kısmetse Olur evinden bu hafta kim elendi, eve kim girecek, Umut Kaya kimdir?
04 Mart 2016 Cuma 12:04

Her pazar Kanal D ekranlarında Kısmetse Olur yarışma programında eleme heyecanı yaşanıyor. SMS oylarıyla birkaç yarışmacının elenmekten kurtulduğu, birkaç yarışmacının ise Kısmetse Olur evi yarışmacıları tarafından isim yazılarak eleme potasına girdiği ve nihayet yarışmanın sonuna doğru bir yarışmacının Kısmetse Olur evine veda ettiği 22. haftanın finali 6 Mart Pazar akşamı yayınlanacak. Kısmetse Olur 22. haftanın finalinde hangi isim elenecek? Kulislerde birçok isim eleme potasına takılacağa benziyor. Elenecek isimler arasında Adnan ve Ayça da görünüyor. 

Kısmetse Olur 6 Mart 22. Haftanın finali kim elenecek? 

Yarışma ve aşk programında eleme heyecanı önce cuma gününe kadar halkın yollayacağı SMS oylaması ile şekilleniyor. SMS sonucu korumaya alınacak isimler belirleniyor. Koruma sonrası pazar gecesi iki takımın da birincileri bir başka yarışmacıyı koruma altına kalıyor. Nihayet son bölümde de erkek tarafından ve kız tarafından bir kişi evden ayrılmak için bekliyor. En son 10 bin liralık para ödülünü alan yarışmacı hangi cinsiyetten olursa karşı cinsiyetteki yarışmacı eve veda ediyor. 

Kısmetse Olur 22. haftanın finali fragmanına baktığımızda oylama öncesi yaşanan yüzük fırlatma olayları işleri iyice kızıştıracağa benziyor. Bu hafta evden elenecek isim çok sürpriz bir isim olabilir. Adnan, Ayça ve Melis bu hafta elenebilecekler potasında görünüyor.

Kısmetse Olur 22. Haftanın finali fragmanı yayınlandı mı?





Kısmetse Olur bu hafta kim elenecek sorusuna sosyal medyadan da oldukça çok soru cevap geliyor. 

Kısmetse Olur 22. hafta finalinde evde neler yaşanacak?

Fragmanı izlediğimizde Cansel ve Eser'in atıştığı, Cansel'in esere sert çıktığı Eser'in ise yüzüğü fırlattığı, fırlatırken de bunu mu istiyorsun, dediği görülüyor. Ayrıca olayın hemen arkasına Mehtap da atılacak bir yüzük daha var diyor ve Murat'a doğru bir yüzük atıyor. 

Ayça'nın Semih'e sana kardeşim demem çünkü bu evde ne olup ne biteceğini kimse kestiremiyor diye ilerleyen günlerde Ayça Semih aşkının başlayacağının sinyalini veriyor. Öte yandan eve yeni giren isim Bayram Ali'nin de Ayça'ya sert çıkması, bu şekilde olmaz demesi olayları iyice körüklüyor ve Ayça'nın Adnan - Bayram Ali ikilisinden kaçtığını gösteriyor. 

Emre'nin Hazal'ı evden göndermek için oy kullannması ise oldukça ilginç bir olay gibi görülüyor. 

Ceyda ve Adnan'ın ayrılmasından sonra Cansel ve Eser de ayrılıyor. 


Kısmetse Olur evine bu hafta kim girecek?


Her hafta yeni bir adayın Kısmetse Olur evine gelmesi evdeki aşk ateşini biraz daha değiştiriyor. Bu hafta eve girecek isim ise günlerdir ekranları meşgul eden Ceyda 'nın eski sevgilisi Umut Kaya olacak gibi. Kulislerde umut Kaya'nın Ceyda ile yüzleşmek için eve gireceği, Ceyda'nın ise bu savaştan nasıl sağ çıkacağı ise merak konusu olarak dillendiriliyor.  

Adnan ve Ceyda arasındaki münakaşanın yaşanan gerginliğin en temel noktası Ceyda'nın eski sevgilisi umut Kaya idi. Umut Kaya'nın ce Ceyda'nın program arasında birlikte klip çekmeleri Umut Kaya'nın Ceyda'yı son klibinde oynatması ikilinin aslında hiç ayrılmadığını, sadece para amacıyla bu rolü devam ettirdiği söylenenler arasında. 

Ceyda daha evvel Umut Kaya ile görüşmediğini söylemiş, bunun dillendirilmesinden rahatsız olduğunu defalarca söylemişti. Ancak Ayça, Melis ve Mehtap üçlüsünün Ceyda'yı sıkıştırması, onu bunaltmasıyla her şey ortaya çıkmıştı.Programda Ceyda'nın para için orada olduğu, kazandığı paraları Umut Kaya ile birlikte harcadığı hep gündeme gelmişti ancak Veyda bunu inkar etmişti.  Peki Kısmetse Olur Umut Kaya'nın yarışmaya katılması olayları nasıl şekillendirecek?
   

 Umut Kaya kimdir?

6 Nisan 1081 'de İzmir'de dünyaya gelen yakışıklı şarkıcı Umut Kaya pop türünde şarkı söylüyor. Volta albümü ile müzik dünyasına adım atan Umut Kaya aynı zamanda hem mankenlik yapıyor hem de mankenlik ajansı var.  Son günlerde Kısmetse Olur Ceyda ile yaşadığı aşkla gündeme gelen ve gündemden hiç düşmeyen Umut Kaya kaç yaşında? Umut Kaya oldukça genç, bilenler yorum olarak ekleyebilir. Umut Kaya nereli?

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.