Kısmetse Olur 19 Şubat neler oldu? Kısmetse olur evi yeni bölüm izle, evde heyecan dorukda

Türkiye'nin en sevilen yarışma ve evlendirme programı Kısmetse Olur 19 Şubatta neler olacak? Kısmetse Olur 19 şubat Kanal D canlı izle sayfasından olayları canlı olarak takip edebilir, yarışmacıların konuşmalarını, sohbetlerini Kısmetse Olur evine katılarak görebilirsiniz. 21. haftada sona yaklaşırken Kısmetse Olur evinde kim elenecek? Kısmetse olur evini canlı izleyerek siz de yeni bölüm tüyolarını edinin.

Kısmetse Olur 19 Şubat neler oldu? Kısmetse olur evi yeni bölüm izle, evde heyecan dorukda
19 Şubat 2016 Cuma 19:07

 Birbirinden yakışıklı 7 erkeğin ve birbirinden güzel 7 kadının hayatının aşkını aramaya geldiği yarışma programı Kısmetse Olur 19 Şubat ekranlara gelmesiyle tüm reytingleri alt üst ediyor. Klasik bir yarışma programı formatından farklı olarak seçilen özel yarışmacılar her hafta eve veda etme riski taşıyor. Ayrıca yarışmanın sonunda birinci olana verilecek ödül de yarışmayı normal seyrinden çıkarıyor ve çok izlenen bir program haline getiriyor. Peki Kısmetse Olur 19 Şubat izleme sayfası yayınlandı mı? Kısmetse Olur Evi'nde annelerin de işe karışmasıyla tansiyon yükseliyor. Ayça'nın annesinin "o kendini yontmadığı sürece ben seni ona vermem." demesi bu ikilinin aşkını nasıl etkileyecek? Ayrılık mı var yoksa sadece sert bir tartışma mı? Peki programda başka kimler tartışacak, kimler barışacak? Kısmetse Olur 19 Şubat canlı izleme sayfasından her şeyi öğrenin. 


17 Şubat Salı yayınlanan 101. bölüm esnasında Eser West evli iddialarının ortaya atılmasına Eser West nasıl tepki verecek ?

Her öğlen 12 gibi eve gelen yarışmacılar gece 12'ye kadar evde kalarak birbirlerini tanımaya çalışıyor ve eski bölümde yaşadıklarıyla yeni bölümde yaşanacakları tartışıyor. Kızlar kendi aralarında sohbet ederken erkekler de kendi aralarında sohbet etmeye devam ediyor. 

Kısmetse Olur son bölümde yamyam kılığına giren kızlar karşı koltuğuna aldıkları yarışmacıları sorguluyor ve onların erkekler hakkında ne düşündüklerini teker teker sorgulayarak öğreniyor. 




KISMETSE OLUR 19 ŞUBAT 102. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

kısmetse olur evi

Konuşmacı koltuğuna oturan Daniela'yı çapraz sorguya çeken güzel yarışmacılar ona hangi soruları soruyor? Daniela Tankut'la arasındaki yaş farkı konusunda ne düşünüyor? Bu yaş farkının çok da mühim olmadığını dile getiren güzel yarışmacı Daniela bu aşka yelken açacağa benziyor. 

Kızların yamyam oyunu sırasında onlara baskına gelen erkekler neyle karşılaşıyor?



İşte Kısmetse Olur 102. bölümde ekrana gelen diyaloglar:

Nur ve Semih neden tartıştı?

Nur Erkoç: Ben buyum demek beni böyle kabul et, kabul etmek istemiyorsan git demek. Anlaşamıyorum yani, biz aynı dili konuşamıyoruz seninle. 

Semih Kurtulmuş:  Aynı dili konuşacağımız zaman gel o zaman konuşalım. "

Melis Buse : Sen ömür boyu çekilecek bir tip değilsin. Eser West.


Daniela: Hepimiz evlenip boşanabiliriz ama sana yalan söylemesi çok ayıp.

Hazal Atabek: Senin için bir imzadan ibaret olabilir evlilik ama benim için öyle değil anladın mı?

Benim hakikaten canımı sıkmaya başlıyorsun, kağıt üzerinde diyorum anladın mı?

Öyle mi, canını mı sıkıyorum? Gidebilirsin o zaman.

Kısmetse Olur yeni bölümü her gün 12.45'te Kanal D ekranlarında.

Eser Mehtap'ı Murat'a şikayet ediyor. Aralarının açılmasını istemiyor. 


KISMETSE OLUR 19 ŞUBAT FRAGMANI İZLE 1

Kısmetse Olur 19 Şubat 102. bölüm fragmanı TV çekimini yayımladık. Aşağıda diğer fragmanı var



KISMETSE OLUR 102. BÖLÜM FRAGMAN İZLE 2




Siz hangi adayı destekliyorsunuz? Sayfanın en altındaki yorum bölümünden fikrinizi belirtin ve adayınızı destekleyin.

Her bölümüyle ayrı bir olaylar zincirini halkalayan Kısmetse Olur Evi sizleri evine konuk etmeye devam ediyor. Yayın saatlerinde programı izleyerek siz de yayına katılmış olursunuz. Ayrıca Kanal D sitesinden oylama yaparak seçtiğiniz yarışmacının daha çok puan almasını sağlayabilirsiniz.





Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aygün - 8 yıl önce
Nur destekliyoruz birde sizden birşey is diyoruz gelinler evinden saygılı olmalarını is diyoruz ve niye bütün üzerine bu kadar gidiliyor odamı melis cansel daniela gibi bağışta çağrıda oyle mi seviliyor birde biz her zaman t ankutu fikirlerini saygı duyardım ama malesef yanılmışım nur seni seviyoruz ve biz bu programa baktığımızda sadece güzel şeyler görmek is diyoruz
Avatar
Rojda köylu - 8 yıl önce
Semih sen nuru seviyorsun o yozden inadı bırak cunku nur seni gercekten cok seviyor bunu bi gözden gecir lutfen seni cokta seviyoruz bu yuzden sana cok yakışıyor bence ikinci bi şans ver pişman olmasın