Kısmetse Olur 12 Şubat izle, Kısmetse Olur 97. bölümü canlı izle

Kanal D ekranlarının vazgeçilmez evlilik programı Kısmetse Olur yeni bölümü 97. bölüm ile adeta olaylar arka arkaya yaşanacak. Gelin ve damat adaylarının bir arada olduğu ve olayların eksik olmadığı 12 Şubat Kısmetse Olur 97. bölümünde neler yaşanacak? Kısmetse olur 12 Şubat canlı izle sayesinde olayları yakından takip edin. Melis'i şaşırtan isim kim? Kısmetse Olur son bölüme kimin abisi ve babası geliyor? 97. bölümü canlı izle.

Kısmetse Olur 12 Şubat izle, Kısmetse Olur 97. bölümü canlı izle
12 Şubat 2016 Cuma 11:52

Ekranların en çok konuşulan ve izlenen izdivaç programı Kısmetse Olur yine bomba gibi olaylarla gündeme düşüyor. Gündüz kuşağının vazgeçilmezi haline gelen Kısmetse Olur, evlenmek isteyen gelin ve damat adaylarının, yollarını birleştirmek isteyenlerin bir arada olduğu, birbirini yakından tanıdığı bir evlilik programı.  Kısmetse Olur 12 Şubat canlı  izle işlemi sayesinde tüm olayları internet üzerinden anında takip edebilirsiniz.

Kısmetse Olur 12 Şubat İzle bölümü program bittikten hemen sonra yayınlanacak.

Haftaiçi her gün Kanal D ekranlarında yayımlanan yeni bölümüyle mükemmel bir izlenme grafiği yakalayan Kısmetse Olur evlilik programı 97. bölümü 12 Şubat Cuma günü gündeme bomba gibi düşüyor. 

Entrikaların, kıskançlıkların, aşkların ve ayrılıkların yaşandığı program izleyenleri ekrana kilitliyor.

Kısmetse Olur'un 10 Şubat'ta yayınlanan 96. bölümünde olaylar bir an bile olsun durulmadı. Kısmetse Olur'da bugün Eskiden sıkı arkadaş olan ama sonradan araları bozulan Cansel ve Daniela arasında gerginlik tüm hızıyla devam etti. İşte; Kısmetse Olur 96. bölümünde yaşananlar...

11 ŞUBAT 2016 KISMETSE OLUR 96. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Sonunda Cansel, 3. kez ihtar aldı. Yarışmanın kuralları gereği 3. ihtarını alması sonucunda ev halkı tarafından oylamaya girmek zorunda kaldı. Arkadaşları Cansel'in gitmesini istemedi ve hepsi kalsın diye oy kullandı. Ancak bir daha hata yaparsa ihtar ya da oylama olmadan evden diskalifiye olacak . Cansel gibi 3 kez ihtar almış olan Mehtap ve Melis için de aynı durum geçerli. 

Mehtap, Murat'a sarma sardı…

Mehtap, biricik aşkı Murat için sarma sardı. Ceyda, sarmalardan iki tane Adnan'a götürmek istedi ancak, Mehtap vermedi.

Ayça, Hazal'ın mantısına şeker koydu!

Hazal Emre için mantı yaptı. Ayça her zamanki gibi Hazal'ın yaptığı mantıyı sabote etmeyi düşünüyordu. Cansel, Ayça'nın bu düşüncesini bildiği için onu bu konuda uyardı. Ama Ayça Cansel'i dinlemeyerek hain planını uygulamaya koydu. Ayça, Hazal'ın mantısına şeker yağdırdı. Mantıların pişeceği suya bir koca paket şekeri boca edip karıştırdı. Her şeyden habersiz olan Hazal, şekerli suda mantıları pişirdi. Ayça'nın bu sabotesi zaten var olan gerginliğin körüklenmesine neden oldu.

Melis, Tankut'un Mehtap'ı sevdiğini mi düşünüyor?

Melis, Tankut'un Mehtap'a karşı tutumundan dolayı onun hala Mehtap'ı seviyor olabileceğini düşünüyor. Bunu Mehtap'a söylüyor. Mehtap ise, Tankut sevdiği kişiye böyle mi yapar? Görmüyor musun bana nasıl davranıyor. Ancak Melis, ısrarlı bir şekilde bu düşüncesinin doğru olduğunu söylüyor. Tankut Mehtap'ı seviyor mu?

Daniela Tiramisu yaptı…

Daniela, hem erkekler hem de kızlar evi için tiramisu yapıyor. Ancak Melis Daniela'ya laf söylemekten alıkoyamıyor. Onu özenti olmakla suçluyor. Daniela tramisunun başından bir an ayrılmıştı ki, Melis hemen harekete geçti. Tramisunun sosunu lavaboya döktü. Bunu gören Daniela hemen bunu yapanın Melis olduğunu anlıyor. Sinirlenen Daniela, “Siz dost olmayı bilmiyorsunuz bırakın sevmeyi sevmeyi.” diyor. Sözlerine: “Sen böyle bir insansın, çünkü seni ailenden hiç kimse sevmemiş, senin sevgi eksikliğin var.” diyor. Bunu duyan Melis, Daniela'nın üzerine yürüyor ve tezgahta ne varsa yere fırlatıyor. Son olarak Melis'in Daniela'nın tramisu kekini de parçalamasının ardından Daniela ağzını açıyor: “Sen sevgiye açsın, etrafında seni seven sana güzel davranan insanlar olsa sen böyle yapmazsın.” diyerek Melis ile tartıştı. Melis ise Daniela'nın sözlerini kabul etmedi.

Boğaçhan'dan gitar ve şarkı performansı…

31 Ocak günü Selçuk'un evden elenmesinin ardından eve giren yeni damat adayı Boğaçhan, gelin adaylarından Melis'i tanımaya çalışıyor. Boğaçhan bugün gitarını alıp hem çalıyor, hem söylüyor. Damatlar evinde melodiler eşliğinde hem duygusal hem de eğlenceli anlar yaşandı.

KISMETSE OLUR 19. HAFTANIN FİNALİ FRAGMANI 14 ŞUBAT PAZAR



KISMETSE OLUR 12 ŞUBAT İZLE

(Videonun sol üst köşesindeki çizgilerden videonun diğer kısımlarını izleyebilirsiniz.


Kısmetse olur izdivaç programında 12 Şubat Cuma olacaklar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.