İşte Esra Erol'un yeni işi!

Evlilik programlarının bitirileceğine dair yapılan haberler üzerine sunuculuğunu yaptığı programda gözyaşları içinde artık pes ettiğini ve gelecek sezonda ekranlarda yer almayacağını açıklayan Esra Erol, katıldığı bir programda kariyer planlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. İşte Esra Erol'un yeni işi...

İşte Esra Erol'un yeni işi!
29 Mart 2017 Çarşamba 18:18

Esra Erol, katıldığı bir programda kariyer planlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

Programında önümüzdeki sezonda evlilik programı yapmayacağını açıklayan Esra Erol, oyunculuğa yeşil ışık yaktı. Peki Esra Erol hangi projede yer alacak?

Esra Erol “Şimdiye kadar gelen tekliflere hep ‘hayır' diyordum. Ama şu anda içimde büyük bir istek var. Tabii ki yapabilir miyim, öyle bir yeteneğim var mı bilmiyorum” dedi.

Şahan Gökbakar evlilik programını bırakacağını söyleyen ünlü sunucuya sosyal medya üzerinden "Hemen film çekeriz sana, bence çok iyi oynarsın. Var yetenek var" paylaşımıyla gönderme yapmıştı. Ünlü komedyenle henüz görüşmediğini söyleyen Esra Erol, Şahan Gökbakar'ın filminde figüranlık bile yapabileceğini dile getirdi.

10 yıldır evlilik programları sunan Esra Erol, "Ben artık pes ettim. bu kadar söylüyorum. Sezon sonuna kadar Allah'ın izniyle yapıcam, ondan sonra... Ben onursuz bir insan değilim! Ben o haberlerin, o karelerin içerisinde olmak isteyen biri değilim" şeklinde bir açıklamada yaparak artık bu işi yapmayacağını duyurmuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Adil - 7 yıl önce
İnsanları ne hale getirdiniz bir bir bilseniz. Günah olarak bu programları yapmak size yeter