‘İşte Benim Stilim’ birincisi belli oldu!

Bu sezon ünlülerin yarıştığı 'İşte Benim Stilim 2016' yarışmasının birincisi Gizem Özdilli oldu!

‘İşte Benim Stilim’ birincisi belli oldu!
06 Şubat 2016 Cumartesi 01:48

 ‘İşte Benim Stilim 2016’ yarışmasında büyük ödülün sahibi bu gece yayınlanan canlı yayınla belli oldu. Halk oylaması ile belirlenen Türkiye’nin en stil kadını Gizem Özdilli seçildi. 5 finalistin yarıştığı son gecede Simge Tertemiz, Pelin Suade, Berna Öztürk, Tuğçe Özbudak ve Gizem Özdilli yarıştı. Ancak bu 5 isimden Gizem Özdilli Halk oylaması ile en stil kadın seçildi.

TV 8 ekranlarında her gün yayınlanan programın jüri üyeliğini Neslihan Yargıcı, İvana Sert, Hakan Akkaya ve Uğurkan Erez yapıyordu. Yarışmanın sunucusu ise Öykü Serter’di. İşte Benim Stilim yarışması yeni sezonu 8 Şubat Pazartesi, yeni yarışmacıları ile izleyicilerle buluşacak! Bu kez jüri koltuğunda Nur Yerlitaş, İvana Sert, Hakan Akkaya ve Uğurkan Erez yer alacak.

'İşte Benim Stilim 2016' Sıralama

1- 
Gizem Özdilli
2- 
Pelin Suade
3- 
Simge Tertemiz
4- 
Tuğçe Özbudak 
5- 
Berna Öztürk

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.