İstanbullu Gelin 13. Bölüm Fragmanı, son bölümde neler oldu

Başrolleri Aslı Enver ve Özcan Deniz'in paylaştığı ve harika oyunculuklarıyla seyirciyi ekrana kilitleyen İstanbullu Gelin dizisinde 12. bölümde heyecan bitmedi. İstanbullu Gelin 13. Bölümde seyirciyi neler bekliyor? Süreyya gerçekleri öğrenecek mi? Hepsi İstanbullu Gelin son bölüm fragmanında...

İstanbullu Gelin 13. Bölüm Fragmanı, son bölümde neler oldu
19 Mayıs 2017 Cuma 23:55

İstanbullu Gelin 19 Mayıs son bölümde neler oldu?

19 Mayıs Cuma günü son bölümü yayınlanan İstanbullu Gelinde Süreyya eşi Faruk'la Begüm'ün eski sevgili olduklarını öğrenecekken bebeği düşürme tehlikesi yaşıyor. Kontrol yapmaya gelen doktor tesadüfen Begüm oluyor. Bebeğin iyi olduğunu söylüyor. Bu sırada Begüm'ün yakın arkadaşı Pelin dayanamayıp Faruk'a gerçekleri yansıtıyor. Faruk gerçekleri anlıyor. Esma Hanım ise tam bu sıralarda DNA sonucuna ulaşıyor. Emir'in Faruk'un oğlu olduğu Esma Hanım için kesinleşiyor.

İstanbullu Gelin son bölümde gerçekleri anlayan Faruk, Begüm'e hesap sormaya hastaneye gelir. Begüm herşeyi Faruk'a anlatır. Faruk artık Esma Hanı yüzünden gittiğini ve Begüm'ün çok hasta olduğunu öğrenir. Bunun üzerine annesi Esma Hanım'a hesap sormak için yanına çağırır. Bu arada İpek'te hamile olduğunu öğrenir. Ev halkı bir bebekle daha müjdelenirken diğer bebekten kötü haber gelir. Faruk ve Süreyya'nın bebeği için engelli olma olasılığına karşılık test uygulanacaktır. 

Süreyya'nın riskli hamileliği yüzünden Faruk gerçekleri söyleyemez, köşeye sıkışmıştır. Süreyya akşam yemeği için Begüm ve Emir'i eve çağırır. Esma Hanım'ın küpesini evde düşürdüğünü söyleyen Emir, gerçeklerin ortaya çıkmasına sebep olacak mı? Süreyya gerçekleri öğrenecek mi? Faruk bu durumu nasıl çözecek? Esma Hanım torunu Emir için neler hazırlıyor? Hepsi ve daha fazlası İstanbullu Gelin 13. Bölümde...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.