Hüsnü Çoban ölüyor mu?

Arka Sokaklar dizisinin son fragmanında Hüsnü Çoban'ın vurulduğu anların gösterilmesinin ardından  "Hüsnü Çoban ölüyor mu" sorusunu akıllara getirdi. Hüsnü Çoban için Facebook'ta hazırlanan cenaze etkinliğine büyük ilgi topladı.

Hüsnü Çoban ölüyor mu?
22 Nisan 2016 Cuma 12:22

Kanal D'de 2006 yılında yayınlanmaya başlayan Arka Sokaklar dizisinin  yeni bölüm fragmanı sosyal medyayı salladı.   Son fragmanda Özgür Ozan'ın hayat verdiği Hüsnü Çoban karakterinin vurulduğu anlar, izleyicileri üzdü.

Facebook'ta Hüsnü Çoban'ın hayranları Çoban'ın öldüğünü düşünerek 'cenaze etkinliği' sayfası oluşturdu. Kısa bir süre önce hazırlanan ve bugün saat 14:00'te Karacaahmet Mezarlığı'nda gerçekleştirileceği söylenen cenaze etkinliğine gidecek olanların sayısı 25 binden 105 bine ulaşırken "gitmeyi düşünüyorum" diyenlerin sayısı ise 17 binden 59 bine yükseldi.


 
31 Temmuz 2006 yılında yayınlanmaya başlayan ve bugün 20.00 da KanalD'de yayınlanacak olan Arka Sokaklar dizisinin efsane karakterlerinden biri haline gelen Hüsnü Çoban ile ilgili merak edilen sorular yanıt bulacak.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.