Geleceğe Yatırım Yapmak İster misiniz?

Konut projeleri ile ilgili bilgilendirici haberimiz.

Geleceğe Yatırım Yapmak İster misiniz?
01 Eylül 2016 Perşembe 14:46

Farklı ve her biri markalı konut projelerinin yeni adresi olan Sancaktepe büyümeye ve gelişmeye devam ediyor. Özellikle geleceğe dair yatırım yapmayı planlayanların tercih noktası olan bölge kısa dönem içerisinde büyük bir yükselişe geçmeye hazırlanıyor. Altyapıdan ulaşıma kadar pek çok gelişmenin yaşandığı bölge aynı zamanda sanattan spora kadar pek çok faaliyetin de merkezi haline gelecek. ‘’ Her yere metro, her yerde metro ‘’ sloganı ile genişleyen ağ İstanbul içindeki yerleşim alanlarının da şehrin uçlarına kaymasına neden oluyor. Sancaktepe’den metroya binen biri kısa zaman içerisinde hem Anadolu yakası içinde hem de Avrupa yakasına geçerek istediği yere hızlı bir şekilde ulaşabilecek.

İstanbul konut projeleriarasında ilgi çekici çalışmaların yer aldığı bölge yatırımcılarına site dışına çıkmadan her işlerini halledebilme imkânı sunuyor. 3.köprü bağlantılı yolların bölgeden geçmesi ve en büyük şehir hastanesinin bu bölgeye yapılması değer artırıcı başlıklar olarak karşımıza çıkıyor. İlçe olmadan önce bölgede sadece iki ya da üç katlı ve ağırlıklı olarak ruhsatsız binalarda yaşam sürerken bugün yeni ve markalı projeler ile yaşam şartları da yukarıya çekilmektedir. Projeler sayesinde modern bir vizyon kazanan bölgede tek binalarda kendilerini yenileyerek güvenli yapılar oluşturmakta. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde bölgenin yüzünün tamamen değişeceği uzmanlar tarafından özellikle belirtilmekte. Ticari yatırımların da artmasının beklendiği bölgenin yeni sahipleri ise orta ve üst gelir grubundaki kişiler olacak.

Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metro hattının bölgedeki yatırımları olumlu olarak etkilemesi Sancaktepe konut projelerinin de aynı şekilde ilgi görmesini sağlayacak. İstanbul içinde yaşanan gelişmelerin direk olarak etki ettiği Sancaktepe, büyük ölçekli kamu yatırımları ile daha da güçlenecek. Siz de değerlenecek olan bir bölgede modern projeler içinden seçim yaparak uygun bütçeler ile evinizi şimdiden ayırabilirsiniz. Yeni evinizi yatırım olarak düşünebileceğiniz gibi oturmak için de değerlendirebilirsiniz. Kendinizi zorlamadan kredi taksit tutarınızı belirleyebilir, ödeme vadenizi de siz seçebilirsiniz. Hayallerinizi ertelemeyin, geleceğe yatırım yapın ve kendinize hak ettiğiniz evi vermek için şans tanıyın. Bizi size bu şansı veriyoruz. Sıra şimdi sizde.   
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.