Game Of Thrones fragmanını 15 saatte milyonlarca kişi izledi

"Game Of Thrones"un 6. sezonunun uzun fragmanının yayınlanmasından 15 saatte sonra 6 milyondan fazla izleyiciye ulaştı.

Game Of Thrones  fragmanını 15 saatte milyonlarca kişi izledi
09 Mart 2016 Çarşamba 14:34

George R. R. Martin'in tarafından yazılan epik fantezi serisi "Buz ve Ateşin Şarkısı"ndan uyarlanan dizinin 2 dakikaya yakın süren fragmanı yayınlandı. Fragmanı 15 saatte 6 milyonun üstünde kişi izledi.

George R. R. Martin'in tarafından yazılan "Buz ve Ateşin Şarkısı" serisinden uyarlanan dizi ilk olarak 2011 yılında uyarlanmaya başlanan ve dünyanın en çok izlenilen dizilerinden biri olan "Game Of Thrones"un 6. sezon fragmanının fonunda İrlandalı şarkıcı James Vincent McMorrow’dan “Wicked Game” şarkısı çalıyor. 5. sezonun sonunda öldürülen "Jon Snow" karakterinin bu sezonda geri dönüp dönmeyeceği hakkında bir ipucu verilmeyen fragman da, "Daenerys Targaryen" (Khalessi) karakterinin esirler arasında yürüdüğü görüntüler de "Ejderhaların Annesi'nin" akıbeti konusunda izleyicide merak uyandırıyor.

Game Of Thrones serinin 6. sezonunun ilk bölümünün 24 Nisan'da yayınlanması bekleniyor. 

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.