Diriliş Ertuğrul'da Baycu Noyan geri mi dönüyor

Diriliş Ertuğrul'da 2. sezona damgasını vuran ve diziye veda eden Baycu Noyan, Ertuğrul tarafından öldürülmüştü. Peki Baycu Noyan aslında ölmedi mi? Diriliş Ertuğrul'a geri mi dönüyor?

Diriliş Ertuğrul'da Baycu Noyan geri mi dönüyor
29 Mart 2017 Çarşamba 21:07

BAYCU NOYAN KİMDİR?

Ertuğrul'un başdüşmanı olan ve Ertuğrul Bey'i çok zorlayan Baycu Noyan, dizide kötü bir rolde oynamasına rağmen izleyici tarafından benimsenmiş, yaptığı oyunculuk ile büyük beğeni almıştı. 

ERTUĞRUL BEY TARAFINDAN ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

Ertuğrul Bey, Noyan'ı ellerinden ağaca çivileyerek işkence etmişti. 

Ardından ise kardeşi Sungurtekin ile yaptığı Cenk esnasında kurtulan Noyan, Ertuğrul Bey'e saldırmış kısa süre sonra ise öldürülmüştü. 

Dizide ölmüş gibi gösterilen Noyan'ın ölüsü ise hiç gösterilmedi. 

Baycu Noyan'ın yeniden diziye girmesi şu sıralar gündemde. Henüz bir açıklama yapılmazken bu haber dizinin hayranlarını oldukça heyecanlandırdı.

TARİHÇİLER ELEŞTİRMİŞTİ

Baycu Noyan'ın Ertuğrul tarafından öldürüldüğüyle ilgili tarihi kaynaklarda herhangi bir bilgi yok. Gerçek tarihe bağlı kalındığı söylenen dizide geçtiğimiz sezon Noyan'ın Ertuğrul tarafından öldürülmesi tarihçiler tarafından eleştirilmişti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.