Diriliş Ertuğrul 52. Bölüm fragmanı izle, Diriliş yeni bölüm izle - Katil Aytolun

Diriliş Ertuğrul yine izleyenleri ekrana kitleyen bir bölümle ekranlara geldi. Gök kararı alan Ertuğrul obadan kimleri yanına çekmeyi başaracak? Ertuğrul ve Alpleri hapiste bulunan Banuçiçek'i kaçırmayı başarabilecek mi? Daha büyük planlar içine giren Gümüştekin planlarında başarıya ulaşabilecek mi? Diriliş Ertuğrul 52. bölümü ile 23 Mart Çarşamba günü TRT1 ekranlarında. Diriliş Ertuğrul Aytolun Hatun gerçekte kimdir?

Diriliş Ertuğrul 52. Bölüm fragmanı izle, Diriliş yeni bölüm izle - Katil Aytolun
23 Mart 2016 Çarşamba 23:53

Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez ve reying rekorları kıran dizisi Diriliş 'Ertuğrul' 51. bölümü ile ekranlara geldi. Osmanlı Devleti kurucusu Osman Gazi'nin babası Ertuğrul Gazi'nin hayatının anlatıldığı tarihi dizide heyecan dorukta. Saadettin Köpek'in Gümüştekin'i Uç Beyi olarak belirtmesi ve Ertuğrul'un karşı çıkması ile ipler gerildi. Ayrıca Aytolun, kendisine kurulan tuzağa düştü ve Duru Hatun ve Korkut Beyi öldürdüğünü itiraf etti. Tuzağa düşen Aytolun Hatun'un dilinden dökülen cümleler Tuğtekin'i şoka soktu. Banuçiçek'in masum olduğunu duyan Tuğtekin ne yapacak? Gümüştekin Uç Beyi olabilecek mi? Aytolun bu olanlardan paçayı nasıl kurtaracak?

Diriliş Ertuğrul 51. Bölüm Özeti 


Gümüştekin ve Ertuğrul arasındaki gerilim gün ve gün artmaktadır. Ertuğrul, Yaşlılar tarafından verilen görevi titizlikle planlamaktadır. Artık göç vakti gelmiştir, ancak Oba Beyleri bu konuda tedirgindir. Obanın ve ahalinin yeni bir göçü kaldıramayacağını düşünen Beyler duruma hiç sıcak bakmamaktadır. 

Saadettin Köpek, Gümüştekin'i Uç Beyi yapmak için Türkmen Beyleri'nin bazılarını görüşmeye çağırır. Kayı Obası'nın Hatunu Hayime Ana, sürekli ters düşen Ertuğrul ve Gündoğdu'yu toplantı için görevlendirir. Tek şart birinin hayır dediğine, diğeri evet diyemeyecek...

Bu arada Gündoğdu, Saadettin Köpek tarafından özel olarak görüşmeye davet edildi. Bu nedenle Aytolun'a kurulan tuzağa şahitlik edemedi. Ancak plana sadık kalan ve Aytolun'un katil olduğunu ispatlamak isteyen Ertuğrul, Selcan Hatun ve Banuçiçek'in de dahil olduğu yeni bir plan yapar. Planda asıl amaç Tuğtekin'e Aytolun'un katil olduğunu ispatlamaktır. Bunun için de tek çare Aytolun'un kendi ağzından itiraf etmesidir. Banuçiçek'in Selcan'a Duru Hatun'un ölümüyle ilgili bir delil vereceğini zanneden Aytolun tuzağa düştü ve plana uyan hatunlar karşısında Aytolunu buldu. Aytolun'un kızlarla buluşmasını gizliden Tuğtekin'e izleten Ertuğrul, haklılığını ispat etti. Aytolun'un sözleri karşısında çılgına dönen Tuğtekin'i, Ertuğrul durdurdu.

Aytolun'un sözleri karşısında Selcan ve Banuçiçek'in masum olduğu ispatlanmış olurken, Aytolun bu olaydan paçayı nasıl kurtaracak? Saadettin Köpek'in desteğini alan Gümüştekin Uç Beyi olabilecek mi? Aytolun'un söylediklerini duyan Tuğtekin ne yapacak? Tüm merak edilenler yeni bölümde sizlerle...

Diriliş Ertuğrul 52. Bölüm Fragmanı





Diriliş Ertuğrul Aytolun Kimdir? Evrim Solmaz kimdir?





Evrim Solmaz 27 Ağustos 1972 tarihinde Ankara da dünyaya geldi. 1994 yılında Ankara Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünden mezun oldu. Sosyal ve aşırı hareketli bir çocuk olan Evrim Solmaz dans ve bale eğitimi almıştır. Lise yıllarında ise modellik ve zarafet kursuna gitti. Güzel oyuncu lisedeyken bir rock grubunda solistlik yaptı. 1994 yılında İstanbul’a yerleştiğinde hobi olarak caz söylemeye başladı. 2007 senesinde Kadir Has Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümünde Yüksek Lisans yaptı. Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümünde öğretim görevlisi olarak çalışmaktadır. Ankara, Bursa, İzmir, Marmaris, İstanbul’daki okullarda Sahne Tatbikatı dersleri vermektedir. Evrim Solmaz aynı zamanda ÇASOD (Çağdaş Sinema Oyuncular Derneği) üyesidir. Evrim Solmaz dans, folklor, bale, modellik, binicilik, caz şarkıcılığı ve savaş sanatları eğitimleri de almıştır. Güzel oyuncu kendisinden 6 yaş küçük işletmeci Arda Şener’le 2013 yılında evlendi, bir oğlu vardır.

Evrim Solmaz sanat yaşamına 1994 yılında tiyatro oyunları ile başlamıştır, sonrasında televizyon dizileri, televizyon filmleri, sinema filmleri ile devam etmiştir. Gülşen Abi, İlişkiler, Karaoğlan, Zerda, Estağfurullah Yokuşu, Büyük Buluşma, Yaralı Yürek, Yabangülü gibi birçok dizide rol aldı. İlk çıkışını ise Kanal D televizyonunda yayınlanan Hanımın Çiftliği adlı yapımda Gülizar Karakteri ile yaptı. Evrim Solmaz Gülizar karakteri için oyunculuk hayatının dönüm noktası olarak kabul eder. 2011 yılında Umutsuz Ev Kadınları adlı dizide Zeliş karakterine hayat verdi. Zeliş coşkulu, heycanlı, komik, panik, kızgınlığında ve çılgınlıkta sınır tanımayan, dostluğa önem veren, latifeci, çekici, bir kadın.

2000 senesinden beri savaş sporları yapmaktadır. Kickboks dahil birçok savaş sanatı ile ilgilenmiştir. Kungfu’nun bir bölümü olan wing tsun ve Filipin menşe’yli eskrima sporu yapmaktadır. Evrim Solmaz Türkiye’deki ilk kadın eskrima teknikeri olmayı başarmış fakat bu konuda eğitim vermeyi düşünmüyor. Kungfu dalında da eğitmenlik sertifikası bulunmaktadır. Evrim Solmaz duygusal, tutkulu ve dost canlısı, aşırı heycanlı olduğu için canlı yayın fobisi vardır. Güzel Oyuncu hayatını planlı ve programlı yaşar yani bir yıllık planlar yapar ve uygular.


Oynadığı Diziler:
1995 Gülşen Abi, TRT
1995 Merkezi Haber Merkezi, Kanal 6
1996 İlişkiler, ATV
1997 Kralın Hayatı, Show TV
2000 Dilber, TRT
2002 Karaoğlan, Yeter Sultan Karakteri Kanal D
2002 Zerda, Türkan Karakteri ATV
2003 Estağfurullah Yokuşu, Gümüş Karakteri Kanal D
2004 Büyük Buluşma, Samanyolu TV
2005 Kayıt Dışı, Cemre Karakteri Star TV
2006 Yaşanmış Şehir Hikayeleri, Mine Karakteri Kanal D
2007 Yaralı Yürek, Elif Karakteri Show TV
2008 Yaban Gülü, Yenge Karakteri ATV
2009 Hanımın Çiftliği, Gülizar Karakteri Kanal D
2011 Umutsuz Ev Kadınları, Zeliş Karakteri Kanal D, Fox TV
2015 Diriliş Ertuğrul, Aytolun Karakteri TRT

Sinema Filmleri:
1999 Seven Eleven, Kısa Film
1999 Kaçıklık Diploması, Beyaz Perde
2004 Hababam Sınıfı Askerde, Kadın Asker Karakteri Beyaz Perde
2005 Beyza’nın Kadınları, Beyaz Perde
2005 Maskeli Beşler İntikam Peşinde, Tekin’in Üvey Annesi Rolünde Beyaz Perde
2005 Sen Ne Dilersen, Genç Eftimiya Karakteri Beyaz Perde

Televizyon Filmleri:
1999 Dilber, Dilber Karakteri Televizyon Filmi TRT
2000 Bedel, Şebnem Karakteri Televizyon Filmi ATV
2000 Beyaz Yalanlar, Televizyon Filmi Star TV
2004 Paydos, Televizyon Filmi TRT
2005 Ömer Seyfettin Hikayeleri Velinimet Uçurumun Kenarında, Peride Karakteri Televizyon Filmi TRT
2005 Ömer Seyfettin Hikayeleri Çanakkale’den Sonra, Dilruba Karakteri Televizyon Filmi TRT

Tiyatro Oyunları:
1994 Kanlı Düğün, Tiyatro
1994 Çamaşırhane, Tiyatro
1996 Otogargara, Tiyatro
1998 Bir İstanbul Masalı Müzikali, Tiyatro
2004 Gümüşsuyu Papatyalar, Tiyatro
2009 Kumsal, Tiyatro
2010 Macbeth, Tiyatro

Yönettiği Tiyatro Oyunları:
2008 10 Kasım Anma Töreni Söz Korosu, Müjdat Gezen Tiyatrosu
2008 Keşanlı Ali Destanı, Müjdat Gezen Tiyatrosu

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.