Diriliş Ertuğrul 50 bölüm fragmanı izle, Diriliş Ertuğrul yeni bölümde Selcan, Aytolun’un hainliğini ortaya çıkaracak mı?

TRT1'in reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul 49. bölümü ile izleyiciye keyifli dakikalar yaşattı. Yüzyıllar boyu dünyaya hükmeden Osmanlı Devleti'nin kuruluşunun anlatıldığı Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanında neler olacak? Reyting rekorları kıran Türk tarih dizileri içerisinde en çok izlenen televizyon dizisi Diriliş Ertuğrul 49. bölümü ile izleyiciyi ekranlara kitledi. Diriliş Ertuğrul 49 son bölüm izle - İbn-i Arabi'den insan kimdir - Korkut Bey'in ölümü izleyicide büyük şok etkisi yarattı. Yayınlandığı 2015 yılından bu yana her çarşamba TRT ekranlarında reytingleri alt üst eden Diriliş Ertuğrul 50. bölüm fragmanı hangi ipuçlarını veriyor? Diriliş Ertuğrul 50. bölüm fragmanı izle - İbn-i Arabi'den Ertuğrul'un sorusuna anlamlı cevabı izleyin.

Diriliş Ertuğrul 50 bölüm fragmanı izle, Diriliş Ertuğrul yeni bölümde Selcan, Aytolun’un hainliğini ortaya çıkaracak mı?
10 Mart 2016 Perşembe 21:03

TRT 1'in reyting rekorları kıran dizisi Diriliş 'Ertuğrul' izleyiciye yine nefes kesen bölümler sunmaya devam ediyor. Osmanlı Devleti'nin kurucu Ertuğrul Gazi'nin hayatının anlatıldığı dizinin dün yayınlanan 49. bölümü yine nefes kesti. Korkut Bey'in ölümü obada büyük infial yaratırken, yaşanan bu olaylar kayı ve dodurga obalarına fitne ateşini körüklemeye başladı.

Tarih dizileri içerisinde Diriliş Ertuğrul 50. bölüm boyunca tarih dizileri içerisinde reyting rekorlarını kıran tek dizi olarak biliniyor. Türk tarihine destansı ve İslâmi kavramlar etrafında bakan Diriliş Ertuğrul 50. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Tekden Yapım'ın TRT 1 için hazırladığı Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? En son Gündoğdu'nun kardeşi Ertuğrul ve karısı Selcan arasında kalması ile devam eden Diriliş Ertuğrul son bölümde de reyting rekorları kıracağa benziyor. 

Diriliş 'Ertuğrul' 49. Bölüm Özeti

Korkut'u zehirleyen Aytolun Hatun'un ağabeyi Gümüştekin'in uç beyliği için verdiği destek günyüzüne çıkıyor ve Selcan Hatun tarafından bir bir anlatılıyor. Selcan Hatun Dodurga Obası'na geldiklerinden beri Aytolun ile Goncagül'ün yaşlı kadını öldürmesini bir türlü açıklayamayan Selcan ne yapacak? Aytolun’un hainliği ortaya çıkacak mı?  Korkut'a kolyeyi aldırdıktan sonra gerçekleri 16 Mart Çarşamba akşamı TRT 1'de yayımlanacak Diriliş ERtuğrul 50. bölümde bir bir açıklayacak mı? 

Ertuğrul'un Kayı Obası'nı baharda Bilecik Söğüt'e göç etmesi için ağabeyi Gündoğdu'ya açıklaması üzerine ağabeyi Ertuğrul'a büyük tepki duyuyor ve cehnnemin dibine kadar yolun var diyor. Aksakallılar Ertuğrul'un sözünden vazgeçmeyeceğini bildiği için onu her daim desteklemeye devam ediyor. 




sadedin köpek

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 50. BÖLÜM ÖZETİ ve YENİ BÖLÜM TAHMİNLERİ

Her bölüm sonunda yayınlanan Diriliş Ertuğrul yeni bölüm fragmanına göre sezon sonuna yaklaşıkdıkça düğümler bir bir çözülmeye başlanıyor. Her bölüm başında obada hain yaratan Diriliş Ertuğrul dizisi senaristleri sezon sonuna doğru bu hainleri bir bir günyüzüne çıkarıyor ve hepsinin hesabını teker teker sorduruyor. En son da Tankut Sungur Tekin tarafından öldürülmüş ve Deli Demir'in intikamı alınmıştı. 

Ertuğrul'un hesaplaşması gereken üç ana isim var. Bu üç ana isimden en basiti Gümüştekin. Muhtemelen dizinin ilerleyen bölümlerinde Gündoğdu tarafından Gümüştekin öldürülecek. Ertuğrul'a ise Noyan ve Sadeddin köpek kalacak. 

İki oba birbirine düşüyor. Ertuğrul Adalet Peşinde, Tuğtekin hırsının kurbanı mı olacak? İki oba arasında savaş ateşleri mi yanıyor? Arada kalan Gündoğdu ne yapacak? Selcan iddalarını ispatlayabilecek mi? İzleyici tüm bu soruların cevaplarını Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümünde bulacak.

Kamu Saati olarak bizim tahminlerimize göre geçen sezonda olduğu gibi bu sezonda da Ertuğrul Noyan'ın hesabını sezon finalinden birkaç bölüm önce tamamlayacak. Sadeddin Köpek'i ise 2017'de beyaz perdeye girecek olan Diriliş Ertuğrul sinemasında halledecek veya onu halleden isim ise Sultan Alaaddin olacak. 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 50. BÖLÜM FRAGMANI İZLE


16 Mart Çarşamba Diriliş Ertuğrul 50. bölüm fragmanı


İbn-i Arabi'den Ertuğrul'un sorusuna çok güzel cevap 

"Esas onlar zalimlerin ta kendisidir." 




İbn-i Arabi'den İnsan Kimdir


ENGİN ALTAN KİMDİR ?


Engin Altan Düzyatan, 1996 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü'ne girdi. 2001 yılında mezun olduktan sonra İstanbul'a oyunculuk için geldiği yıllarda Kenter ve DOT Tiyatrosu'nda görev almış, ayrıca Diyarbakır Devlet Tiyatrosu'nda bir oyun yönetmiştir. Hazal Kaya ve Naz Elmas ile birlikte Beymen Club'ın 2010 koleksiyonu çekimlerinde yer almıştır.

Düzyatan, Yeditepe İstanbul, Koçum Benim, Bir Bulut Olsam, Kapalıçarşı, Son, Yol Ayrımı, Cinayet gibi televizyon dizilerinin yanı sıra Cennet, Romantik Komedi 1 ve Romantik Komedi 2, Bir Avuç Deniz, New York’ta 5 Minare, Anadolu Kartalları, Bu İşte Bir Yalnızlık Var gibi birçok yapımda yer alan sanatçı Ayrıca 1 Milyon Canlı Para isimli yarışma programının sunuculuğunu yapmıştır. 2012 yılında Los Angeles Movie Awards'da Bir Avuç Deniz filmindeki performansı ile "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü kazanmıştır. Halen TRT 1'de yayınlanmakta olan Diriliş: Ertuğrul adlı dizide başrol oyuncusu olarak yer almaktadır.

2014 yılında Neslişah Alkoçlar ile evlenmiş olup Emir Aras adında bir çocuk babasıdır. 

Gündoğdu Kolunu Kırdı

Dizide Gündoğdu Bey karakterini canlandıran Kaan Taşaner, dizi çekimleri sırasında attan düşüp kolunu kırdı. Hemen Baltalimanı Kemik Hastalıkları​ Hastanesi'ne ​kaldırılan​ oyuncu, ilk​ müdahalenin ardından Maslak Acıbadem Hastanesi’ne sevk edildi. yakın arkadaşları ve sevenleri usta oyuncuyu biran olsun yalnız bırakmazken, akıllara Diriliş Ertuğrul'un çekimleri devam edecek mi sorusu geliyor. 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL YENİ BÖLÜM OLMAYACAK MI?

Kaan Taşener'in attan düşmesi sonucu kolunu kırması yeni bölümün olamayacağı anlamına geliyor. Diziden henüz açıklama gelmedi.


KAAN TAŞANER KİMDİR ?


23 Nisan 1979  yılında Konya'da dünyaya gelen Kaan Taşaner, ilk ve orta öğrenimini Konya'da tamamladı. Lisans eğitimini Konya Selçuk Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro Ana Sanat Dalında yapan yakışıklı oyuncu, oyunculuk hayatına ilk adımını "Karanlıkta ilk ışık Kubilay" tiyatro oyunuyla başladı. Fatmagülün Suçu Ne dizisinde Erdoğan Yaşaran rolü ile herkesi kendisine hayran bırakan oyuncu daha sonra Kuzey Güney Dizisi ile hayran kitlesini büyüttü. Sevgilisi herkesin Kaçak Gelinler dizisinden tanıdığı Selin Şekerci olan yakışıklı oyuncu tüm projelerinde olduğu gibi bu projesinde de herkesi kendisine hayran bırakacak. Kaan Taşaner şuan TRT 1'de yayınlanan Diriliş "Ertuğrul" dizisinde Gündoğdu Bey karakterini canlandırıyor.

 Oynadığı Dizi ve Filmler;


(2013-2014) Kayıp  – Kemal Özdemir

(2012-2013) Kuzey Güney – Şeref Komiser

(2010-2012) Fatmagül’ün Suçu Ne? -Erdoğan Yaşaran

(2008) Kendi Okulumuza Doğru – Ozan

(2007) Hakkını Helal Et

(2005) Beşinci Boyut – Galip

(2004) Büyük Buluşma

Diriliş ERtuğrul Korkut Bey kimdir? Hüseyin Özay kimdir?

Diriliş Ertuğrul dizisine 49. bölümde veda eden ünlü oyuncu Hüseyin Özay Korkut Bey karakterini canlandırıyordu. 1 Ocak 1959 Samsun Vezirköprü'de doğan Hüseyin Özay bugüne kadar yüzlerce filmde rol aldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.