Diriliş Ertuğrul 3. yeni sezon fragmanı yayınlandı - 62. bölüm fragmanı

TRT'nin fenomen dizi Diriliş Ertuğrul'un heyecanla beklenen 3. sezonu Eylül'de başlıyor. Çarşamba akşamları izleyiciyle buluşan dizinin yeni sezon fragmanı yayınlandı mı? Diriliş Ertuğrul 62. Bölüm ne zaman yayınlandı. İşte detaylar..

Diriliş Ertuğrul 3. yeni sezon fragmanı yayınlandı - 62. bölüm fragmanı
22 Eylül 2016 Perşembe 09:49

Osmanlı Devleti'in kuruluş öncesi Ertuğrul Gazi'nin hayatını anlatan Diriliş Ertuğrul'da 3. sezon heyecanı yaşanıyor. Peki Diriliş 'Ertuğrul' 3. sezon fragmanı yayınlandı mı? Yapımcılığını Tekden Film'in üstlendiği dizi Diriliş Ertuğrul'un başrollerinde ise; Engin Altan Düzyatan,Esra Bilgiç, Kaan Taşaner, Didem Balçın, ve Hülya Darcan gibi isimlerin rol aldığı Diriliş Ertuğrul'da Kürşat Alnıaçık da yer alacak. 2014'te yayın hayatına başlayan dizi Diriliş Ertuğrul'un 3. yeni sezon ayrıntıları haberimizde yer alıyor.

Milyonların büyük bir heyecanla bekledikleri Diriliş Ertuğrul 3. Sezon için geri sayım başladı. Osmanlı İmparatorluğunun kuruluşunu konu alan Diriliş Ertuğrul yayınlandığı ilk günden bu yana izlenme rekorları kırıyor. TRT ekranlarında 2 sezondur Çarşamba akşamları yayınlanan dizi geçtiğimiz haziran ayında Kayıların beyi olamayan Ertuğrul'un Obadan ayrılıp Bizans sınırına göç etme kararı almasıyla sezon finaline girmişti.

Diriliş Ertuğrul 3.sezon 62. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte Diriliş Ertuğrul'un yeni sezon fragmanı

Peki Diriliş Ertuğrul'da bu sezon ne olacak? Yeni bölüm ne zaman başlayacak?


Sürpriz gelişmelerin yaşanacağı yeni sezonda bu dönem Bizans döneminin işleneceği, Ertuğrul'un bizans sınırlarına göç etmesi ve Osmanlı Devleti'nin kuruluş aşamasında atılan ilk adımla başlayacak olan dizide süpriz gelişmelerin yaşanması tahmin ediliyor. Geçtiğimiz gün okumaları başlayan Dirilşin 3. Sezonun Ekim ayının ilk haftası TRT1 ekranlarında olması bekleniyor.




Aşk-ı Memnu dizisinin Küçük oyuncusu ‘Bülent' olarak tanınan Batuhan Karacakaya da Diriliş Ertuğrul ile geri dönüyor. Geçirdiği müthiş değişimle dikkatleri üzerine çeken genç yıldız, geçen günlerde objektiflere takılmış ve çok iddialı bir diziye başlayacağını duyurmuştu. İşte o çok iddialı dizinin reyting rekortmeni "Diriliş Ertuğrul" olduğu ortaya çıktı.


Etiketler; #diriliş
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hüseyin Bildiş - 8 yıl önce
Bevenerek izliyoruz tam osamanlı zamanını ve şu anki oynanan oyunlarla dizideki taht kavgaları osmanlı zamanından buyana şiddetle devam ediyor o günlerden hala süre gelmete örnek dizi başarılar dilerim yeni bölümü bekliyoruz
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Artık başlasınbaşlasın.