Bir Garip Aşk 95. bölüm izle, Aarav Arnav'ın oğlu mu? 18 Mart Cuma Kanal 7 İzle Bir Garip Aşk

Bir Garip Aşk 95. bölümde ortaya çıkan olaylar Khushi'yi nasıl etkileyecek? Aarav gibi Arnav'ın da diyabet olduğunu, çok benzediğini düşünen Khushi ikisi arasındaki yakınlığa anlam veremiyor. Peki Sheental'in hain planı Bir Garip Aşk 95. Bölüm Kanal 7 izleme sayfasında ortaya çıkacak mı? Türk dizileri arasında en çok izlenen Bir Garip Aşk son bölümü her gün 16.00'da Kanal 7 ekranlarında. Bir Garip Aşk son bölüm izle.

Bir Garip Aşk 95. bölüm izle, Aarav Arnav'ın oğlu mu? 18 Mart Cuma Kanal 7 İzle Bir Garip Aşk
21 Mart 2016 Pazartesi 17:51

Hint kanallarının en çok izlenen, sosyal medyada paylaşılan kısa dizisi Bir Garip Aşk 95. bölüm izle Türk televizyon kanallarının da en çok izlenen dizilerinden biri oldu. Kanal 7 ekranlarında haftanın her günü yayınlanan dizi Türk izleyicilerinin, özellikle ev hanımlarının oldukça beğenisini kazanıyor. Olay örgüsündeki tuhaflık ve hızlı akış sebebiyle ev hanımlarının ve genç kızların oldukça fazla izlediği Bir Garip Aşk yeni bölümde neler olacak? Her gün 16.00'da yayımlanan Bir Garip Aşk 18 Mart fragmanı yayımlandı. Peki yeni bölüm fragmanına göre Bir Garip Aşk son bölümde neler olacak? 

BİR GARİP AŞK 95. BÖLÜM ÖZETİ

Yeni bölümüyle yeni bir eğlencenin kapılarını aralayan Bir Garip Aşk bugünden sonra Arnav ve Khushi ilişkisinde yeni bir seyre girecek. Sheental birkaç bölümdür Arnav'ı Aarav üzerinden kandırmakta ve Aarav'ı sanki Arnav'ın çocuğuymuş gibi göstermeye çalışmaktadır. Ancak Arnav zeki birisi olduğu için Sheental'in bir sözünden bunun yalan olduğunu anlar. Sheental'in tavırlarına dikkat eden Arnav ondan şüphelenir. Daha evvel bir yetimhanede kaldığını söyleyen Sheental'in aslında Aarav'ı yetimhaneden aldığını, Aarav'ın Arnav'ın hareketlerini taklit etmek, onun oğlu gibi davranmayı taklit etmek amacıyla yetiştirdiğini öğreniyor. 

Bir Garip Aşk son bölümde Sheental yüzünden Khushi ile arası açılan Arnav'ın tekrar aralarındaki buzların erimesi izleyici tarafından olumlu karşılıyor. Sheental'in esas amacının Raizada malikanesinde yaşamak ve kendini malikayeye ait bir birey gibi göstermek amacını taşıdığı biliniyor.

BİR GARİP AŞK 95. BÖLÜM İZLE

Milyonları peşinden sürükleyen dizi Bir Garip Aşk son bölüm yayımlandı.





BİR GARİP AŞK 97. BÖLÜM İZLE




Khushi'nin çetenin elinden kurtardığı Aarav ile Arnav arasındaki benzerlik dikkat çekiyor. Bu benzerlik Khushi tarafından Aarav'ın Arnav'ın oğlu olduğunu düşündürüyor. Üstelik ikisinin de diyabet olması bu iddialarını bir kat daha güçlendiriyor. Peki Aarav gerçekten Arnav'ın oğlu mu? 

Bir Garip Aşk yeni bölümde Sheental'in aslında Aarav'ı yetimhaneden aldığı ve Arnav'ın hareketlerini taklit etmesi için çalıştırdığını öğrenen Arnav buna nasıl tepki verecek?

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
seven biri - 8 yıl önce
Arnav seni cok seviyorum
Avatar
Defne - 8 yıl önce
Ya süper bir dizi bayılıyorum bu diziye bende ikisini çok yakıştırıyorum kuşi Arnav (sanaya irani) ve (Barun sopti)
Avatar
elçun - 8 yıl önce
Byu film cik guzel ya bagumli ildym
Avatar
Gulcan - 8 yıl önce
Ben ARNAV in cok zeki oldugunu biliyordum zaten hem bende aynene busekilde dusunmustum yokssa boyle bir sey asla olamazdi . ama kushi de cok endiselenmisti. Bence harika bir dii.vede ben ARNAV VE KUSHİYİ COK YAKİSTiRİYORUMMMMMMMMMMMMM. Net
Avatar
dila - 8 yıl önce
ikisi tamda iki yarım elma gibiler birbirlerini tamamlıyorlar keşke gerçek hayattada evli olsalar(kushi ve arnav)
Avatar
irem - 8 yıl önce
kushi seni ve arnavı çok seviyorum
Avatar
Zelal - 8 yıl önce
Çok güzel bir dizi
Avatar
öznur - 8 yıl önce
Arnav keske benim kocam olsaydi benim sevgilimde keşke onun gibi yakışıklı olsaydı