Bir Garip Aşk 72. bölüm izle 16 Şubat Salı Khushi Shyam'ın verilerini ele geçiriyor

Kanal 7'nin reytingleri kasıp kavuran dizisi Bir Garip Aşk 72. bölümü ile izlenme rekorları kıracağa benziyor. Bir Garip Aşk 72. bölüm izle sayfasından programı izleyebilirsiniz. Bir Garip Aşk son bölümde Arnav'ı bulmak için Synam ile yakınlaşan Khushi'yi neler bekliyor? Bir Garip Aşk son bölüm izle yayınlandı mı? Bir Garip Aşk yeni bölümde neler olacak? Kanal 7 izleyicisini bekleyen sürpriz ne? Arnav çetenin elinden kurtulacak mı? Khushi Syhnam'ın bilgisayarını çalabilecek mi?

Bir Garip Aşk 72. bölüm izle 16 Şubat Salı Khushi Shyam'ın verilerini ele geçiriyor
16 Şubat 2016 Salı 17:50

 Hint ekranlarının sevilen dizisi Bir Garip Aşk, Türkiye'de Kanal 7 ekranlarında yayınlandığı günden bu yana yayınlandığı saatte tüm reytingi topluyor. Aynı saatte yayınlanan diğer dizileri alaşağı eden Bir Garip Aşk 72. bölümü ile de seyircisine eşsiz saatler yaşatacak. Peki Bir Garip Aşk 72. bölümde neler olacak? Bir Garip Aşk 72. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

İlk bölümden Bir Garip Aşk son bölümüne kadar haftaiçi her gün 4'te Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Bir Garip Aşk özellikle ev hanımlarının en çok izlediği dizi. Khushi ve Arnav arasındaki sıcak ama çekişmeli aşk ilişkisi Türk dizilerine benziyor. Bu sebeple oldukça çok tercih ediliyor. Kanal 7 ekranlarının tutkunu olan izleyiciler Bir Garip Aşk 72. bölüm izleme konusunda oldukça iddialı. Son bölümlerrde bir çetenin eline düşen Arnav'a ulaşmaya çalışan Khushi bu uğurda arkadaşı Anjali'nin tepkisine maruz kalsa da Shynam ile yakınlaşıyor. Peki bu yakınlaşma Khushi ve Arnav ilişkisine zarar verecek mi?

Bir Garip Aşk 72. Bölümde Neler Olacak? 16 Şubat Salı Son Bölüm


KHUSHİ, SHYAM’A YAKINLAŞIYOR



Ekranların tutkuyla izlenen Hint dizisi Bir Garip Aşk’ta bugün Khushi, Arnav’a ulaşmak için Shyam ile yakınlaşmaya karar verir ancak bu yakınlaşma Anjali tarafından tepkiyle karşılanır. Shyam gibi kurnaz birini ikna etmek hiç de kolay değildir. Nanda Kishore, Khuhsi’nin Arnav’ı bulmasında ona yardımcı olmak ister.
Khushi ve Shyam’ı aralarında gizlice konuştuğunu gören Anjali ikili arasında olup bitenleri merak etmektedir. Khushi’nin amacı Shyam’ın güvenini kazanarak onun üzerinden Arnav’a ulaşmaktır ve Shyam’ı sadakatine ikna edebilmek için şirket ile ilgili önemli evraklar imzalar. Bu arada Nanda Kishore’de Khushi’nin Shyam ile ilgili planlarına destek vermektedir. Shyam, Arnav’ın yokluğundan faydalanarak Khushi’ye olabildiğince yakın olmaya çalışmaktadır. Diğer yandan Payal, Akash’ın sürekli iş arkadaşları ilgilendiği için kendisine vakit ayırmamasından şikâyetçidir. Madhumati bu konuda gelinine yardımcı olmak ister.




BİR GARİP AŞK 72. BÖLÜM İZLE 16 ŞUBAT SALI





58. bölümde neler oldu?

Khushi ile Arnav’ın konuşmalarına kulak misafiri olan Anjali, Khushi’nin kardeşine karşı sergilediği nazik davranışlardan memnun olur. Ancak Anjali ve Arnav baş başa kaldıklarında Arnav ona Khushi ile mutlu olmadığını, bunun bir oyundan ibaret olduğunu söyler. Tüm bunlardan habersiz olan Khushi ise Arnav’ı mutlu etmek için büyük bir sürpriz hazırlamaktadır. Arnav ile hesaplaşmak isteyen Shyam ona yardımcı olmak bahanesiyle Khushi’den Arnav’ın odasının anahtarlarını ister. Shyam’ın tedirgin davranışlarından şüphelenen Khushi anahtarları vermede tereddüt etse de en sonunda onları verir. Diğer yandan Khushi, Arnav’dan birkaç gün ailesinin yanına gidebilmek için izin ister. Arnav’ın ise bu teklifi kabul etmek için bir şartı vardır.

Bir Garip Aşk hakkında genel bilgi

Yönetmenliğini Arshad Khan'ın üstlendiği film kısa sürede Kanal 7 izleyicileri tarafından büyük ilgi gördü. Oyuncular ise Barun Sobti, Sanaya Irani, Vishesh Bansal, Daljeet Kaur Bhanot, Abhaas Mehta.

 
Dünya görüşü birbirine zıt olan iki ismin yanı Arnav ve Khushi'nin büyük aşkı Kanal 7 ekranlarına taşınıyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.