Acun Ilıcalı O İsmi Survivor'dan Kovdu Son Dakika

Acun Ilıcalı O İsmi Survivor'dan Kovdu, Survivor'da şok! Gönüllüler ve ünlüler takımından acun ılıcanın kovduğu yarışmacılar kimler, Survivor'da ne oldu, Survivor neler oldu?, şaşırtan survivor oyunlarında sakatlık geçiren yarışmacılar detaylar haberde..

Acun Ilıcalı O İsmi Survivor'dan Kovdu Son Dakika
Kamusaati
Kamusaati
08 Mart 2020 Pazar 19:14

Acun Ilıcalı O İsmi Survivor'dan Kovdu

Acun Ilıcalı O İsmi Survivor'dan Kovdu, Survivor'da şok!   Gönüllüler ve ünlüler takımından acun ılıcanın kovduğu yarışmacılar kimler, Survivor'da ne oldu, Survivor neler oldu?, şaşırtan survivor oyunlarında sakatlık geçiren yarışmacılar detaylar haberde..

Survivor'da bir ilk yaşandı Acun Ilıcalı Ünlüler takımındaki ismi yarışmadan attı. Demediğini kalmadı..

Survivor'da şok! Acun Ilıcalı'dan Erman ve Fatma açıklaması! Survivor'un 10. yeni bölümü bu akşam ekranlarda yeri . Yarışmanın yeni alanında Acun Ilıcalı önemli açıklamalar yaptı. Ilıcalı, Ünlüler takımına sonradan eklenen olan Erman ve Gönüllüler ekibinden Fatma ile alakalı aldıkları kararı duyurdu.

Acun Ilıcalı O İsmi Survivor'dan Kovdu

Survivor'ın son bölümleri içerisinde . Yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, Ünlüler kısmından Erman Altıkardeş ve Gönüllüler ekibinden de Fatma Günaydın konusundaki kararlarını duyurdu.

Acun Ilıcalı O İsmi Survivor'dan Kovdu

SURVİVOR'DA ERMAN YAKA PAÇA KOVULDU!

Ünlüler Ekibine sonradan katılan yarışmacı Erman Altıkardeş ile alakalı kararını duyuran Ilıcalı, "Erman'ın biz Survivor'a konsantre bulunmadığı ve dünyanın en zor yarışmasında süregelen durumda olmadığına karar verdik " ifadelerine değindi.

Acun Ilıcalı O İsmi Survivor'dan Kovdu

Ilıcalının  Fatma hakkında da; "Doktorumuz Metin Kuş tarafından gerçekleşen bütün incelemelerin sonrasında ayağındaki hastalığın ise tahminimizden daha ileri boyutta olduğunu öğrendik . Metin Kuş ile yapılan son toplatının sonasında Fatma'nın Survivor'a devam edemeyeceğini duyurmak mecburiyetinde bulunduk ." ifadelerini anlattı.

Acun Ilıcalı O İsmi Survivor'dan Kovdu

Kamu Saati Sayfamızı Sosyal Medya Üzerinden Takip Ederek Güncel İş İlanları Memur ve İşçi Alım Haberlerine ve Son Dakika Haberlerine Herkesten Önce Ulaşarak Bir Adım Öne Geçebilirsiniz.

Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati İnstagram Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Android Uygulamamızı Telefonuza indirip Son Dakika Gelişmelerinden ve Memur İşçi Alımlarına Herkesten Önce Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.