26 Haziran 2020 Cuma burç yorumları! Burçlara Göre Hayatınızda Nasıl Değişiklikler Olcak? Hedeflenen işlerin tam zamanı 2020

günlük burç yorumları 26 Haziran Cuma burç yorumları merak ediliyor. İşte 25 Haziran Perşembe Çarşamba Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcu yorumları…

26 Haziran 2020 Cuma burç yorumları! Burçlara Göre Hayatınızda Nasıl Değişiklikler Olcak? Hedeflenen işlerin tam zamanı 2020
Kamusaati
Kamusaati
26 Haziran 2020 Cuma 00:26

Hangi burçları sıra dışı planlar bekliyor? 26 Haziran Cuma burç yorumları

26 Haziran burç yorumlarında neler var merak ediliyor. 26 Haziran Cuma günü Aslan burcu parasal konulara yoğunlaşabilir, Akrep burcu sıra dışı planlar yapabilir. Ay'ın Başak burcunda ilerlemesi günlük burç yorumlarını nasıl etkileyecek? 26 Haziran 2020 Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Kova ve Balık burcu yorumları sizlerle…
1 / 12

KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ: 26 Haziran Cuma günü Ay tüm gün Başak burcunda ilerliyor olacak. Çalışma hayatında belirli bir alana yoğunlaşman iyi olabilir. Sabah erken saatlerde ilişkilerinde uyumu yakalamakta biraz zorlanabilirsin.

2/ 12

BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA: Çocuklarına karşı aşırı eleştirel tutumun onları bunaltabilir. Sabah saatlerinde ilişkilerinde tartışma yaratacak konulardan uzak kalman iyi olacaktır. Konuşulacak şeyler varsa akşama ertelemelisin.

3/ 12

İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER: Cuma günü evde kalıp düzenlemeler yapmak isteyebilirsin. Akşam saatlerine doğru muhakeme kabiliyetin yüksek olacağından önemli görüşmelerini bu saatlere alman iyi olacaktır. 

4/ 12

YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ: Cuma günü boyunca bilgi ve iletişim alanında üretken olmak adına adımlar atıyorsun. Sabah saatlerinde ilişkilerinde dengeyi sağlamakta zorlanıyor olman mümkün gözüküyor.

5/ 12

ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN: Ay’ın Başak burcunda ilerleyeceği cuma günü boyunca parasal konularda belirli bir alana yoğunlaşmak isteyebilirsin. Gün genelinde özgürlük konuları önemli hale gelebilir zira Ay ile Uranüs arasındaki etkileşim öğle saatlerinde kesinleşiyor olacak.

6/ 12

BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK: Üretken olmak istediğin bir zaman dilimindesin. Ay tüm gün senin burcunda hareket ederken bireysel konularını öne çıkartıyor. Akşam saatlerine doğru muhakeme kabiliyetin yüksek.

7/ 12

TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ: Bugünlerde kendi başına izole kalmak ve ruhsal çalışmalar yapmak isteyebilirsin. Sabah saatlerinde ilişkilerinde dengeyi sağlamakta zorlanacak olabilirsin

8/ 12

AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP: Bugünlerde organizasyon konusunda hayli beceriklisin. Öğleden sonra sıra dışı konular yaptığın planın dışına çıkmana sebep olabilir.

9/ 12

YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY: Cuma günü iş yerinde gereğinden fazla mükemmeliyetçi davranıyor olacak olabilirsin. Patronlarınla ilişkilerinde karşılıklı iletişimde zorlanacağın durumlar olabilir.

10/ 12

OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK: Cuma günü bilhassa sabah saatlerinde hukuksal konular var gündeminde. Öğleden sonra sıra dışı konular gündemini değiştirebilir.

11/ 12

KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA: Harcamalarını düzenlemen gerekebilir. Gün boyunca özgürlüğüne aşırı düşkün olabilirsin. Anlaşmaya varman gereken durumlar söz konusu olduğunda akşam saatlerini kullanmalısın.

12/ 12

BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIK: Sabah saatlerinde sabrının zorlandığı düşüncesi seni sarabilir. Ortaklıklar ve anlaşmalarla ilgili konularda birtakım rekabetler içerisinde bulabilirsin kendini.

En Güncel İş İlanları

Yayınlandığı anda Sayfamızda Yer Alacaktır Aşağıdaki Grubumuza katılarak yayınlanacak iş ilanlarından ilk Siz Haberdar olabilirsiniz

  

TÜRKİYE GENELİ İŞ İLANLARI KAMU PERSONELİ ALIMI İLANLARI
Üyelere Özel grup · 3.878.849 üye
Gruba Katılmak İçin Buraya TIKLAYINIZ
KAMU VE ÖZEL SEKTÖR PERSONEL ALIMI iŞÇİ ALIMLARI PAYLAŞIMI BİNLERCE İŞ İLANI İÇİN GRUBA KATILIN ARKADAŞLARINIZI DAVET EDİN
 
Haberleri doğrudan anında takip edebilmek için haber sayfamız için TIKLAYINIZ!!! 

Kamu Saati Sayfamızı Sosyal Medya Üzerinden Takip Ederek Güncel İş İlanları Memur ve İşçi Alım Haberlerine ve Son Dakika Haberlerine Herkesten Önce Ulaşarak Bir Adım Öne Geçebilirsiniz.

Kamu Saati Twitter Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Facebook Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati İnstagram Sayfamızı Takip Etmek İçin TIKLAYINIZ

Kamu Saati Android Uygulamamız İçin TIKLAYINIZ

Bu yazının tüm hakları www.kamusaati.com'a aittir. 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanununun 36. maddesi uyarınca alıntılanamaz. Telif hakları saklı tutulmuş bu yazının alıntılanması halinde yasal takip yapılacaktır. ©


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.